perjantai 11. lokakuuta 2013

Moikka ja Hyvää viikonloppua! :)

Ainakin on tosi hienoa ulkona tänään :) Toivottavasti pääset nauttimaan syksystä sinäkin!

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:
MA 14.10. Perinteinen, Paras, Toivon aamupuuro klo:10. Iltapäivällä jo klo:13 alkaen mahdollisuus leipoa ihania ja suussasulavia muffinsseja meitä viime aikoina ilahduttaneiden toimintaterapia-opiskelijoiden kanssa. Om Nom. Leipominen on maksutonta ja ennen kaikkea -Kivaa!
TI 15.10. Toivo on auki klo:12-16! Huom! Sähly Puropellon koululla klo:16-17. Lähdetään Toivolta kävellen porukalla jo klo:15:30. Kaikki sählyyn mukaan - Toivoon ei jää kukaan! Uusia ja aiemmin Toivon riveissä pelanneita 17-28 -vuotiaita liikunnallisesta harrastuksesta kiinnostuneita otetaan ilomielin pelaamaan mukaan :)
KE 16.10. Toivo on auki klo: 12-19!! Huom! Jos muulloin on vaikea ehtiä moikkaamaan tuttuja, niin tässä on loistava mahdollisuus juuri sinulle! Mukavaa yhdessäoloa iltaan asti.
TO 17.10. Mikä fiilis aamuvirkut? :) Klo: 9:00 mahdollisuus odotella Toivon aukeamista valokuvakorttien maailmaan tutustuen. Kokkaillaan yhdessä alk. klo:11. Ota mukaan 2e osallistumista varten. Mitäköhän hyvää keksitään tällä kertaa..

Muistathan huomioida muuttuneet aukioloajat tiistain ja keskiviikon osalta! Kiitos kivasta viikosta ja voimia viikonlopulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.