perjantai 23. syyskuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 26.9 Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo:10. Iltapäivällä lähdetään pelaamaan jalkapalloa Impivaaran jalkapallohallin yleisövuorolle klo:14-15.30. Toivolta lähdetään yhdessä klo:13.00. Ota mukaan pelaamiseen soveltuvat vaatteet, lenkkarit ja juomapullo. Kaikki mukaan pelaamaan!

TI 27.9 Levyraati klo:13 alkaen. Tämän viikon Toivoriihessä päätettiin levyraadin teemaksi: 90-luku. Eli nyt muistelemaan mitäs silloin tuli kuunneltua? Onko joku suosikkikappaleesi soinut jo silloin, kun sinä olit pieni? Mitäs silloin edes kuunnelttin? Tule soittamaan muille valitsemasi kappale tai tule vain kuuntelemaan muiden valitsemia kappaleita 90-luvulta.

KE 28.9 Taiteiden Toivo: Toivon seinällä on ollut esillä ihania kesäkuvia. Nyt kesän kääntyessä syksyyn, on uuden projekti aika. Mietitään ja suunnitellaan yhdessä uudelle näyttelylle aihe ja toteutustapa. Oman esillä olleen kesäkuvan saat nyt mukaasi Toivolta. Iltapäivällä klo:14 nurkilla Varsinais-Suomen Sininauhaliiton Turun Jokipajalta tullaan kertomaan ja keskustelemaan Toivolle nuorten aikuisten matalankynnyksen pajatoiminnasta. EI SÄHLYÄ!

TO29.9 Kokkaillaan porukalla. Ole paikalla klo:11.00, jos haluat osallistua. Osallistuminen maksaa 2€.

Toivoriihessä ideoitiin ja suunniteltiin yhdessä toimintaa lokakuulle. Kiitos kaikille mahtavista ideoista! Ideoita otetaan mielellään  vastaan vielä ensi viikolla!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.