perjantai 11. marraskuuta 2016

Toivon toiminta jatkuu edelleen väliaikaisissa tiloissa takapihan keltaisessa rakennuksessa. Tervetuloa!

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 14.11 Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo:10.00. Tällä viikolla askarrellaan joulukortteja hyvää mieltä luovaan joulukorttikeräykseen. Tule askartelemaan yhdessä kortti/kortteja, jotka Toivo toimittaa eteenpäin. Tänä vuonna kortit menevät vanhustyön hyväksi, ilahduttamaan ja tuomaan joulumieltä ihmisille eri puolella Suomea.
TI 15.11  Joulukorttien askartelu hyvää mieltä luovaan keräykseen jatkuu. SÄHLY LUOSTARIVUOREN KOULULLA klo:16-17. Lähtö Toivolta klo:15.30.
KE 16.11 Kokkaillaan yhdessä. Ole paikalla klo:11 mennessä, jos haluat osallistua ruuanlaittoon. Osallistuminen maksaa 2€. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi-ja suunnitteluhetki klo:14.00. Keskustellaan ajankohtaisista asioista ja mietitään mukavaa tekemistä joulukuun toimintakalenteriin. Edellisten keskiviikkojen tapaan Toivon toiminta loppuu jo klo:14.45, jonka jälkeen siirrytään Kaskentien Nesteen kahvioon juomaan kupillinen kuumaa kahvia, kaakaota tai teetä.
TO 17.11 TOIVO ON KIINNI
PE 18.11 Lähdetään elokuviin :) Finnkino julkaisee ohjelmistonsa ja aikataulunsa vasta tiistaina 15.11 eli  nyt joudutaan vielä hetki odottelemaan mitä elokuvaa mennään katsomaan ja mihin aikaan. Eli keskiviikkona ilmoitellaan tietoja leffasta ja aikataulusta. Toivo aukeaa klo 12.00 ja on auki siihen asti kunnes lähdetään elokuviin.

Kiitos kaikille tällä viikolla palautekyselyyn osallistuneille ja osallistumistaan harkitseville! Ensi viikolla voi vielä halutessaan täyttää palautelomakkeen. Kävijöiden kokemukset ja ajatukset ovat Kohtaamispaikalle tärkeitä <3

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kuva Aurabiljardin reissulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.