torstai 5. tammikuuta 2017

Toivo on taas täynnä toimintaa :)

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 9.1. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Tänään vietetään leffapäivää klo:11 alkaen. Toivossa on jokunen hyvän mielen animaatio, joita katsellaan porukalla popcornin kera. Voidaan katsella useampikin elokuva jos ehditään ja halutaan ;)

TI 10.1. Tule tutkimaan, mitä tänään pitää sisällään Toivon opiskelijan, Tuomaksen, musatuokio. Musatuokio starttaa klo:13. Aiemmat musatuokiot ovat olleet levyraati ja musarentoutus, joten jotain mukavaa on luvassa tälläkin kerralla.

KE 11.1. Askarrellaan kivoja ja uniikkeja avaimenperiä. Näihin saa vaikka itselle tärkeän pienen  valokuvan sisään tai voi tuunailla tekstiä, piirrustusta tai muuta koristetta. Tänään ei ole sählyä! Seuraavaksi päästään pelaamaan ke 18.1.!

TO 12.1. TOIVO ON KIINNI!

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille 💓
Tehdään siitä yhdessä vielä parempi 😊

Ensimmäinen viikko joulutauon jälkeen lähti kivasti liikkeelle. Toivossa oli taas vilskettä ja vilinää. Paikalla piipahti moni nuori ja sekä nuorten että kohtaamispaikan hyvä yhteistyökumppani :) Ekalla viikolla keskityttiin kuulumisten vaihtoon ja kevään sählykausi starttasi Puropellon koululla komialla kahdeksan hengen peliporukalla. Mukaan vaan rohkeasti uudet ja vanhat pelaajat!
Ohessa kuvia tältä päivältä kokeilevasta keittiöstä. Testattiin yhdessä sushin tekoa makirullien merkeissä. Nam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.