perjantai 4. lokakuuta 2019

Millä mielellä?

MA 7.10. Aamupuuroa tarjolla klo 10. Paavon keskustelupiiri klo 11.30 teemalla itsekkyys. Iltapäivällä klo 14 Toivossa on mahdollista tutustua teatterijuttuihin, kun Mundo-teatterin Riikka tulee kertomaan tulevasta projektista. Voisitko sinä olla siinä mukana?

TI 8.10. TOIVO ON KIINNI!

KE 9.10. # I AM WHOLE! Ota tunti itselle ja omalle mielen hyvinvoinnille. Suunnitellaan huomiselle yhdessä Maailman mielenterveyspäivän päivitystä ja jaetaan toinen toisillemme hyviä vinkkejä parempaan oloon. Paavon toimintatuokiossa käsitellään voimavaroja ja vahvuuksia klo13.

TO 10.10. TOIVO ON KIINNI! Voit silti lähteä matkassamme Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmaan, Millä mielellä? -tapahtumaan, viettämään Maailman mielenterveyspäivää.  Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua ennakkoon, jos vaan voi. Ilmoittautumiseen voi pyytää apuja Toivolta. Lähtö Toivolta klo 11. Nähdään ennen lähtöä Toivolla!

Toivossa alkaa maanantaina palautekysely kohtaamispaikan toimintaan osallistuneille. Kysely on avoinna marraskuun alkupuolelle. Ole mukana ja anna näkemyksesi kohtaamispaikan kehittämisen tueksi. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja kaikenlainen palaute on arvokasta 💗








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.