perjantai 18. syyskuuta 2020

 TOIVOSSA ENSI VIIKOLLA 21-25.9.2020


Maanantai  21.9.

Kohtaamispaikka on auki klo 10-14. Aamupuuroa tarjolla klo 10.30 alkaen, noin tunnin ajan.

TOIVORIIHI klo 12. Jutellaan yhdessä ajankohtaisista asioista Toivossa ja vaihdetaan ajatuksia tulevasta. Toivoriiheen saadaan vieraaksi Kerttu Lehto SÄRÖT-hankkeesta. Kerttu tulee kertomaan tulevista SÄRÖT-larpeista. SÄRÖT on kolmiosainen liveroolipelisarja psyykkisistä sairauksista, riippuvuudesta ja omaisen roolista. Tule kuulemaan asiasta lisää paikan päälle. 

Toivon discordissa ohjaaja paikalla klo 14-16. Tule sinäkin!


Tiistai 22.9.

Tämän päivän ohjattu toiminta: Minun arkeni.  Olemme auki klo 10-12 vain ryhmään osallistuville. Mistä minun arkeni koostuu, Mitä päiviini kuuluu? Keitä tapaan? Mistä erityisesti pidän ja mitä ehkä voisin muuttaa tai tehdä toisin? Liikunko ja nukunko tarpeeksi? Mietitään ja jutellaan rennosti aiheesta. Voit myös tehdä vaikka Mindmapin aiheeseen liittyen. 

Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.

JA ILLALLA TEATTERIIN! Olethan muistanut ilmoittautua mukaan?  Menemme katsomaan Kasvupisteitä- näytöstä TEATTERI MUNDOLLE. Kasvupisteitä on esitys yksinäisyydestä, ulkopuolisuuden tunteesta, haasteiden läpi kasvamisesta, nähdyksi tulemisesta ja oman elämän haltuun ottamisesta. Lavalla ja lavan takana on mukana nuoria Toivosta sekä Vamokselta💛Tavataan viimeistään klo 18.45 teatterin ulkopuolella. Esitys alkaa klo 19.00 ja kestää n. 50min. Teatteri Mundo sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 17. Jos tuleminen ja teatteriin löytäminen tuottaa hankaluuksia, kysy reippaasti lisätietoja Toivolta. 


Keskiviikko 23.9.

Tänään lähdetään pienelle kävelylle klo 11 ja käydään päiväkahvilla jossain kivassa kahvilassa. 

Discordissa ohjaaja paikalla klo 14-16.

Klo 14-16 Toivo on auki tutustujille, eli uusille kävijöille ja heidän tukijoukoilleen. Tervetuloa katsomaan tiloja ja kuulemaan toiminnasta ohjaajilta.


Torstai 24.9.

Kohtaamispaikka on auki klo 11-15. 

Klo 13 saamme vieraaksemme Tiinan ja pienen Elielin💗 Tiina on hoitovapaalla oleva Toivon ohjaaja. Ihanaa, että ehtivät meitä tervehtimään. Tule vaihtamaan kuulumisia.


Perjantai 25.9.

Discordissa ohjaaja paikalla klo 11-13.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.