torstai 14. tammikuuta 2021

Talvi tuli tammikuussa 😊



TÀllÀ viikolla saatiin lunta, ja sitÀ tulikin kerralla niin paljon, ettÀ ei enempÀÀ ihan heti tarvita. Ja pakkanen pitÀÀ huolen, ettei se sula pois saman tien.

Korona ja sen aiheuttamat rajoitukset ovat vielÀ lÀsnÀ, joten kohtaamispaikkaa ei voida avata normaaliin malliin. Kohtaamisia on saatu sentÀÀn tehtyÀ discordissa ja puhelimessa. Yhteinen aamupala hetki oli kiva ja oli hauska kuunnella kun joku on ulkona lumitöissÀ ja antaa sieltÀ raporttia. ElÀmÀ on nyt tÀllÀistÀ ja se on ihan ok. Ensi viikkoon mahtuu myös yksi lÀhi Toivo pÀivÀ, joskin rajoitteiden kanssa.

 

Maanantai 18.1.

TÀnÀÀn on Lauran nimipÀivÀ, onnea!

Tavataan etÀ aamupalan merkeissÀ discordissa klo 11 ja jatketaan yhdessÀ juttelua klo 14 asti. Toki discord on auki koko ajan niille, jotka sinne ovat liittyneet. Eli voit kÀydÀ kirjoittamassa tervehdyksesi sinne milloin vain. Ja jos et vielÀ siellÀ ole, mutta haluat tulla vaikka vain kurkkaamaan millainen palvelu se on, laita kutsulinkki pyyntö joko puhelimeen 0505011599 tai osoitteeseen nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

 

Tiistai 19.1.

NimipÀiviÀÀn juhlivat (jos juhlivat) tÀnÀÀn Heikki, Henri ja Henna, Onnea heille!

TÀnÀÀn ohjaajat ovat discordissa paikalla klo 11-14, tule sinÀkin juttelemaan tai vaikka jakamaan kuva tai ajatus. MitÀ sulle kuuluu juuri tÀnÀÀn?

 

Keskiviikko 20.1.

NimipĂ€ivĂ€ sankareita (me ollaan sankareita kaikki… (sori korvamadosta)) ovat Sebastian ja ruotsalaisen kalenterin mukaan Fabian. Onnea heille!

LÀhi Toivo! TÀnÀÀn voit tulla kohtaamispaikalle ihan livenÀ. Ovi on auki klo 12-15. Voidaan ottaa sisÀÀn max 6 henkilöÀ kerralla ja maskinkÀyttö on vÀlttÀmÀtöntÀ. Ei tarjoilua. Ilmoittaudu puhelimen tai netin vÀlityksellÀ, niin varmistat paikkasi. Puh 0505011599 tai nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi, tai ilmoita mesessÀ tai discordissa.

 

Torstai 21.1.

Aune, Oona ja Netta viettÀvÀt tÀnÀÀn nimipÀiviÀÀn, Onnea siitÀ heille!

TÀnÀÀn ollaan taas discordissa ja mennÀÀn kÀvelylle, tai lumitöihin, tai jumpalle tai muuten vaan ollaan reippaita klo 11-14. Tai jos ei reippautta löydy itseltÀ, niin tule kuuntelemaan, onko muut jaksaneet lÀhteÀ tÀnÀÀn liikkeelle. Voihan sitÀ vaikka joku kipinÀ tarttua itseenkin.

 

Perjantai 22.1.

Onnea Visa!

TĂ€nÀÀn ohjaajat ovat työnohjauksessa ja muissa hommissa, jotka eivĂ€t vielĂ€ nĂ€y muille. Katsotaan mitĂ€ nĂ€kyy sitten kun Turun NMKY-YMCA Turku julkaisee vuosikirjansa…

TÀssÀ olisikin nuorille hyvÀ mahdollisuus pÀÀstÀ kertomaan omia kokemuksia Toivon toiminnasta vuonna 2020. Jos tunnet asian kiinnostavan, ota yhteyttÀ ohjaajiin.


Kuullaan ja nÀhdÀÀn.




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huomaa: vain tÀmÀn blogin jÀsen voi lisÀtÀ kommentin.