perjantai 16. joulukuuta 2022

Tule tankkaamaan hyvää mieltä vielä ennen Toivon joulutaukoa!

Monenlaisten hetkien viikko on taas käsillä. Kohtaamisia, paljon puhetta, kivaa tekemistä ja ihan vaan yhdessä olemista (mikä onkin usein ihan parasta). Isoja tunteita, pieniä suuria iloja, uusia alkuja, vanhan vuoden päättelyä, tekeviä käsiä ja pakkasta pelkäämättömiä kävijöitä ja kävelijöitä. Omaa taidetta, kylpysuoloja, joulukortteja, pelien pelaamista. Täällä on nyt monta Bandu-pelin oppinutta, joten eiköhän pelata taas! 

Tänään poikettiin vielä tutustumassa Vamoksen toimintaan brunssin ja bingon merkeissä - ja hei! Huomasimme, että siellä on avointa toimintaa myös Toivon joulutauon aikana 😍 Siitä saat lisätietoja Toivon ohjaajilta lähempänä joulua tai vaikka poiketessasi kohtaamispaikallamme ensi viikolla.

Kuusia näyttäis osuneen kameraan jokunenkin kuluneella viikolla 😀


Ensi viikolla Toivossa:


MA 19.12. Toivo on auki klo 10-15. 

Tällä viikolla Toivossa on joka päivä tarjolla glögiä - kahvin ja teen lisäksi. Aloitellaan taas viikko aamupalalla. Se on hyväksi havaittu tapa lähteä uuteen päivään ja viikkoon. Tänään on mahdollisuus olla mukana leipomassa saaristolaisleipiä Toivon omaan joulujuhlaan. Ota haltuun osa projektia ja tehdään yhdessä! Kohtaamispaikalla maistellaan joulun ekat suklaat - löytyyköhän sun lemppari näiden joukosta? Joskus sitä pitää vähän etsiä... 😋


TI 20.12. Toivo on auki klo 10-15.

Aamulla on mindfulness -rentoutumishetki klo 10.30. Ollaan hetki ihan vaan läsnä ja kuunnellaan omaa kehoa sekä äänitettä, joka opastaa meitä tässä tehtävässä. Kukin rentoutuu tavallaan ja jokainen tapa on ihan yhtä hyvä. Valtaa sopiva paikka ja tule mukaan.

Joulujuhlavalmisteluihin lähdetäänkin sitten rennolla otteella. Tehdään yhdessä jouluiset mokkapalat ja muutakin pientä puuhaa, sellaisesta innostuville, löytyy varmasti.


KE 21.12. Toivo on auki klo 10-15. 

Toivon joulujuhlat alkaa klo 12.

Mukavaa yhdessäoloa tarjolla tänäänkin jouluisin lisämaustein. Pientä syötävääkin sisältyy päivään. Onkohan tonttukin poikennut, kuka tietää... 🎄🎅


TO 22.12.  Toivo on auki klo 10-14.

Ohjaaja on paikalla Toivon Discordin puhehuoneessa klo 10-11.

Tule vielä vaihtamaan kuulumisia ja vaikka pelailemaan jotakin kivaa. Jos eiliseltä jäi jotakin jäljelle - se syödään tänään. Huomaathan, että Toivo alkaa valmistella joulutaukoa jo klo 14. Seuraavaksi avataankin ma 2.1.2023. Seuraile päivityksiä.


        
 Mukavaa loppuviikkoa! Nähdään taas! 😀👋


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.