perjantai 8. marraskuuta 2019

Hyvää mieltä yhdessä tekemällä


Olipa loistava viikko!

Toivossa askaroitiin heijastinten parissa ja todettiin, että näin halpoja henkivakuutuksia ei mistään yhtiöstä saa. Illat ovat pimeitä, mutta ei haittaa kun mukana on itse tehty heijastin.
Kirppikselläkin käytiin porukalla ja aina sieltä jotain kivaa löytyy.


Viikko 45/52

MA 11.11. avoinna klo 10-15.45
Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa viikko, kuin syömällä puuroa? Siksi maanantaina aamupuuroa tarjolla klo 10 alkaen.
Nyt kun Toivo on seikkaillut jo jonkin aikaa Instagramissa, on aika rakentaa hänelle viihtyisä koti. Tule mukaan ideoimaan ja näpertelemään Toivon kotiin jotakin kivaa ja tarpeellista. Samalla voidaan jutella siitä, mikä tekee kodista kodin. #kohtaamispaikkatoivo

TI 12.11. avoinna klo 10-15.45
Aivot tarvitsevat myös lepoa informaatiotulvan keskellä. Yksi hyvä keino lepuuttaa aivoja on piirtää tai värittää kuvia. Samalla voidaan olla yhdessä hetki hiljaa.
Klo 14 Riikka teatteri Mundolta tulee juttelemaan lisää alkavasta teatteri projektista, johon sinunkin on mahdollisuus osallistua. Tule kuulemaan lisää.

KE 13.11. Toivo on kiinni

TO 14.11. avoinna klo 10-15.45
Lautapelipäivä, ota oma peli mukaan, tai pelaa Toivosta löytyviä pelejä. Mahdollisuus lähteä porukalla pelaamaan myös Pokemon Go peliä, jos innokkaita löytyy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.