perjantai 15. marraskuuta 2019

Pieni puuhailu piristää päivää!


Tällä viikolla askarreltiin Instatähti Toivon, #kohtaamispaikkatoivo, kotiin erilaisia tarvikkeita ja saipa hän myös uusia kavereita. Kohtaamispaikalla saimme iloita Paavon työpanoksesta ja tunnelma oli muutenkin mukava. Kävijöiden keskinäinen kanssakäyminen oli hienoa, niinkuin aina, ja arjen keskellä ilahduttivat erityisesti lämpimät ja välittävät kohtaamiset. Kiitos niistä.



Ennen...


Normaalista poiketen poikkeamme ensi viikolla poikkeuksellisen paljon normaaleista aukioloajoista. Heh heh, mikä lause, mutta huomioithan tämän!



Ma 18.11. Toivo auki klo 10-13. Aamulla tarjolla puuroa. Hetken ehdit tulla istahtamaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Toivo on kiinni ti 19. ja ke 20.11., jolloin ohjaajat osallistuvat valtakunnallisille mielenterveysmessuille.
”Mielenterveysmessut tarjoaa ajankohtaista tietoa mielenterveydestä varsinkin alan ammattihenkilöstölle. Tavoitteena on lisätä ammatillista pätevyyttä sekä antaa uusia eväitä työhön ja jaksamiseen.”

To 21.11. avoinna klo 10-15.45
Ihmisellä on monta roolia, joita vaihtamalla hän kohtaa eri tilanteita ja ihmisiä. Tänään Toivoon voi tulla pukeutuneena sellaiseen rooliin/asuun, kuin juuri nyt tuntuu hyvältä.
Iltapäivällä klo 13 kokoonnutaan Toivoriiheen, juttelemaan kohtaamispaikan arkeen liittyvistä asioista ja ideoimaan toimintaa. Ideoita voi kertoa myös kirjallisesti palautelaatikon kautta.


...ja jälkeen. Toivon kodissa on nyt elämää ja juuri nyt on hyvä näin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.