perjantai 14. elokuuta 2020

Elokuuta eletään!

 



Niin se vaan ensimmäinen lähitapaamisten viikko meni nopeasti. Hyvin ihmiset huolehtivat turvaväleistä ja käsihygieniasta. Kiitos siitä kaikille. Betonivalua tehtiin ja golfia pelattiin, mukavien juttutuokioiden lisäksi. Seuraamme korona tilannetta ja muutokset viikko suunnitelmaan ovat mahdollisia. Kannattaa seurata päivityksiä, jopa päiväkohtaisesti.

 

Maanantai 17.8.

Kohtaamispaikka auki klo 10-14.

Aamupuuro klo 10.30. Jos viikonloppuna tuli syötyä miten sattuu, niin viikko on hyvä aloittaa terveellisellä puurolla. Puuroa tarjolla klo 10.30 alkaen, noin tunnin ajan.

Klo 12 Toivoriihi. Kokoonnumme juttelemaan Toivon toiminnasta ja miettimään mitä olisi kiva yhdessä tehdä ja kokea. Tule mukaan vaikuttamaan. Jos et pääse tähän, otamme mielellämme ideoita edelleen vastaan kirjallisesti ja suullisesti muinakin aikoina.

Toivon discordissa on ohjaaja paikalla klo 14-16. Tule sinäkin.

 

Tiistai 18.8.

Kohtaamispaikka auki klo 12-15. Tule viettämään leppoisaa aikaa yhdessä ja juomaan vaikka kupillinen kahvia tai teetä.

 

Keskiviikko 19.8.

Ongelle klo 11-13.30.

Jos ei muuta keksi, niin aina voi mennä ongelle! Näinhän se on ja siksi mennäänkin ongelle Ruissaloon. Tällä kertaa paikkana on kallioinen ranta Kukkarokiventien päässä. Bussilla pääsee lähelle, kun jäät kylpylän pysäkillä pois kyydistä ja kävelet mutkassa olevan hiekkaparkkipaikan läpi rantaan, noin 100m. Toivon väki tuo onget ja madot. Muista ottaa juotavaa ja evästä mukaan.

Discordissa ohjaaja paikalla klo 14.30-15.30.

UUSI TOIMINTA, yli-ikäisten iltapäivä klo 14-16.

Kohtaamispaikka on auki entisille Toivon kävijöille, jotka ovat jo täyttäneet 29 vuotta. Tämä toiminta on tarkoitettu niille aiemmin Toivossa käyneille, joilla on tullut ikäraja vastaan, mutta vielä olisi halua nähdä kavereita ja tulla viettämään aikaa yhdessä.

 

Torstai 20.8.

Kohtaamispaikka auki klo 11-15.

Klo 12-14 välillä vieraanamme on hankekoordinaattori Essi Leikas, joka tulee kertomaan Vahvempi polku työelämään kurssista. Kurssi sopii kaikille työikäisille, joilla on haastetta työpaikan saamisessa tai joku perustaito kaipaa kohennusta. Tämä voi olla juuri sinulle sopiva kurssi!

 

Perjantai 21.8.

Ohjaaja paikalla discordissa klo 11-13. Tule rupattelemaan porukalla, tai kahdestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.