perjantai 21. elokuuta 2020

Mahdollisuuksia kohtaamisille!




Toinen lähiviikko kohtaamispaikalla koostui jälleen monista hyvistä hetkistä. Jo pelkästään ihmisten tapaaminen livenä ja mahdollisuus tehdä ihan arkisia asioita yhdessä tuntuu tosi hyvältä, nyt kun se on taas mahdollista. Viikko alkoi yhteisellä ajatustenvaihdolla, jo perinteeksi muodostuneessa Toivoriihessä. Valitettavasti edelleen, varmaan jonkun aikaakin, joudumme olemaan valveilla korona-tilanteen suhteen ja muutokset suunnitelmissa ja aikatauluissa ovat mahdollisia. Muistakaahan seurailla päivityksiä. Toivossa käydessä on nyt mahdollista tutustua myös discord-kanavaamme, joka tavoittaa tarvittaessa sekä läheltä että etäältä. Tiistaina poikettiin onkireissulla aurinkoisessa kesäisessä Ruissalossa. Sieltä tuliaisena tuli enemmän hyvää mieltä kuin kalaa, mikä olikin ihan oivallinen lopputulos reissulle! Torstaina meillä kävi vieras Vahvempi polku työelämään- hankkeesta. Tiedämme kertoa siitä nyt enemmän - tuu kyseleen jos kiinnostaa.



Maanantai 24.8. 

Kohtaamispaikka on auki klo 10-14. 

Aamupuuroa tarjolla klo 10.30 alkaen, noin tunnin ajan. 

Toivon discordissa on ohjaaja paikalla klo 14-16. Tule sinäkin.


Tiistai 25.8.

Ohjattu ryhmätoiminta klo 10-12, jolloin Toivo on auki vain ryhmään osallistuville. Tänään ryhmässä pohditaan omia toiveita ja unelmia sekä pieniä askeleita niitä kohti. Tule tekemään pienen pieni tai suuren suuri opaskartta tai muu voimavaraistava muistutusjuttu, jolla teet toiveistasi näkyviä (ensisijaisesti itsellesi!) ja päästät alitajuntasi työskentelemään toivomasi tulevaisuuden puolesta. Voit hyödyntää tekemisessä lehtien leikkelyä, piirtelyä ja tekstiä, netin antimia tai vaikka valokuvia. Rentoa yhdessä tekemisen meininkiä ja taatusti omanlaisia tekeleitä. Tässä hommassa tekemisen aikana oivaltelu on ihan parasta!

Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.


Keskiviikko 26.8. 

Tänään retkeillään Wäinö Aaltosen museolle, jossa tutustutaan Kaikkea hyäryllistä - näyttelyyn. Taiteilijaryhmä Hyäryllisen tuotannossa yhdistyvät kollektiivinen ajattelu ja leikittely muodoilla, materiaaleilla ja kuvilla. Ryhmän teoksissa todellisuus on nyrjähtänyt humoristisella tavalla. Lähtö Toivon edustalta klo 11. Museo sijaitsee osoitteessa Itäinen Rantakatu 38, pienen kävelymatkan päässä Toivolta.

Kohtaamispaikka on iltapäivällä auki uusille, paikkaan vasta tutustuville, nuorille ja heidän arjen tukijoilleen klo 14-16. Lämpimästi tervetuloa!

Toivon discordissa on ohjaaja paikalla klo 14-16.


Torstai 27.8. 

Kohtaamispaikka on auki klo 11-15. 

Tänään iltapäivällä klo 13 saamme vieraaksi Turun NMKY:n katusovitteluhankkeen työntekijät. Katusovittelu on nuorille kehitetty sovittelumenetelmä. Se soveltuu sekä lievien rikosten että kiusaamisen tai muiden konfliktien selvittämiseen ja sovittamiseen. Tule tutustumaan! Rentoa jutustelua luvassa.


Perjantai 28.8. 

Toivon discordissa on ohjaaja paikalla klo 11-13. Tule juttelemaan porukassa tai vaikka kahdestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.