perjantai 15. maaliskuuta 2024

Kylläpäs vierähtikin viikko nopsasti hyvässä seurassa!

Tällä viikolla kohtaamispaikallassamme on ollut vilkasta! Monet uudet kasvot ovat saapuneet tutustumaan ja tunnelma on ollut innostunut. Erilaiset pelit ovat olleet ahkerassa käytössä, ja pelaajat ovat nauttineet yhdessäolosta. On hienoa nähdä, miten yhteisö kasvaa ja vahvistuu joka viikko. Tervetuloa mukaan! 💗

Viikon kohokohtia ovat olleet jälleen ihan se perusarki kohtaamispaikalla, yhdessäolon ja kohtaamisten äärellä. Keskiviikkona meitä kävi moikkaamassa Eija Auralasta. Aivan Toivon naapurista löytyy kaiken muun hyvän lisäksi nuorten aikuisten peli-iltoja keskiviikkoisin klo 17-20. Nyt on kyllä ihan pakko hiukan mainostaa, koska tämä on tosi kiva juttu. Kysy lisää vaikka täältä Toivon ohjaajilta jos kiinnostelee - ja ei kun pelaamaan!



Loppuviikosta sateli ja olimme sokerista, joten pidettiinkin Toivolla ihana kehonhuollon hetki yhdessä venytellen. Iso kiitos hetken järjestämisestä kuuluu Toivon kävijälle 😍👏✨ Tätä voitais tehdä yhdessä useamminkin! Meillä oli viikolla myös mindfulness-hetki, joten nyt ollaan oltu ihan erityisen lempeitä itseämme kohtaan. Hyvä me!

 

Ensi viikolla:


MA 18.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Aamupuuroa tarjolla. Tule aloittelemaan viikko yhdessä. Luetaan viikonlopun lehdet ja vaihdetaan kuulumiset. Mindfulness-hetki kohtaamispaikalla klo 11. Kuunnellaan läsnäoloharjoitus ja annetaan kaikelle sille tilaa, mitä itsessä on meneillään juuri tässä hetkessä. 


TI 19.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Aloitellaan pääsiäisjuttujen suunnittelua ja toteutusta pikkuhiljaa. Istutellaan rairuohot ja ideoidaan yhdessä kivaa näprättävää askarteluhuoneeseen. Toivossa on kiva tuunailla monenlaista itselle mielekästä pientä kädentaidon projektia. Ja yhdessä tekeminen ja toisilta oppiminen on ihan parasta!


KE 20.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Pääsiäispuuhailut saavat jatkua tänään. Osallistuminen kaikkeen puuhasteluun on tietysti vapaaehtoista Toivossa ja voit tehdä myös muita juttuja halutessasi tai olla muuten vaan tavalla, joka tuntuu itsestä hyvältä juuri tänään.


TO 21.3. Kohtaamispaikka avataan klo 12 huom! Lähtö HopLop Raisioon melkeinpä heti Toivon edustalta. 

Lähde meidän matkassa leikkimään Suomen isoimpaan HopLop-sisäleikkipuistoon! Päästä sisäinen lapsesi iloisesti irti. HopLopissa on tilaa juosta ja liikkua, kiipeillä ja kömpiä, hyppiä ja pomppia, peuhata ja pelleillä 🤩 Ota mukaan seikkailuun vaatteet, joissa sun on hyvä liikkua, sukat tarvitaan jalkaan ja oma vesipullo on hyvä olla myös matkassa. Ihan vaan ihmetelläkin saa halutessaan sitä, miten hyvä onkaan ihmisen välillä vaihtaa vaikka hetkeksikin leikkisämpi vaihde elämään. 


PE 22.3. Kohtaamispaikka on kiinni! Ohjaaja on paikalla Toivon Discordissa klo 10-11.

Poikkea juttelemaan Discordin puhehuoneeseen tai kirjoittele kanssamme kanavilla.


Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.