perjantai 8. maaliskuuta 2024

Maaliskuun alun mietelmiä

Ollaan päästy kivasti kevään puolelle, maaliskuu jo meneillään ja paljon kaikkea kivaa tiedossa. Vaikka aurinko päivisin jo hellii ja sulattaa lumia, on illat ja yöt vielä kamalan kylmiä, eli ihan vielä ei kannata sortseja kaivaa kaapin perukoilta ;) . 

 

Tällä viikolla ollaan pelailtu, muistutettu hemmottelun ja hoivan tärkeydestä mm. kasvonaamioin ja suklaalla ja keskusteltu ja jaettu ajatuksia niin paljon, että monina päivinä on tuntunut maailmasta tulleen paljon parempi paikka olla ja elää. Te kävijät ootte kyllä sellainen timanttisten persoonien keskittymä, että ihan häkellyttävää kuunnella viisaita ajatuksianne olevasta ja tulevasta. Rohkeesti vaan käymään tänne kaikki uudet ja tututkin, toteamaan itse mikä porukka toivolaiset onkaan💪. Ehkä se on niinkin, että kun elämässä ei ole kaikkea ihan helpolla saanut ja on tullut monenlaisia vastoinkäymisiä ja mutkia matkalle, osaa arvostaa aikalailla perus-asioita kuten lämpimiä kahvikupillisia hyväksyvässä seurassa ja sitä, että on kaveri jatsinpeluuseen.

 

Käytiin myös melkein jo perinteeksikin muodostuneella Toivon kirppiskierroksella, ja tehtiin monenlaista pientä löytöä porukalla. Uusiin Toivon tiloihin piti löytää verhoja ja muuta, mutta sellaista ei silmiin tällä kerralla osunut...Kaikkea muuta toki oli paljon tarjolla. Kivointa oli yhdessä oleminen ja kiertely kaikessa rauhassa. Parituntisemme jälkeen vaan istuttiin porukalla lepuuttamassa Länsiykkösen tiloissa ja ihasteltiin löytöjä ;) ja siitäkin sai erityiskehuja porukalta jos pystyi ohittamaan aarteet mitään ostamatta-heräteostoja kun ei oikeesti tarvii mihinkään. Pelkkä hyllyjen katseleminen ja kiertelykin on palkitsevaa, ja vielä rennolla porukalla.


 

Ensi viikolla Toivossa on luvassa perus-toivoilua ja seassa muutamia extrajuttuja. Tiistaina asetutaan rentouden äärelle mindfulness-harjoituksen merkeissä,  keskiviikkona Auralasta tulee Eija kertomaan mm.iltaolkkarista, ja torstaina lähdetään ulkoilemaan yhdessä uutta lähiseutua ihmettelemään Toivo-päivän päätteeksi klo 14-15.

 


Jos oot ihan ekakertaa vasta miettimässä, tulisko Toivolle, ni voin kannustaa lämpimästi; tuu. 😀 Näissä meidän uusissa tiloissa pääsee halutessaan pienillä porukoilla ihan rauhassa olemaan eri huoneissa, tekemään vaikka palapeliä tai värittämään aikuisten värityskirjoja. Tai kaikki yhdessä olkkarissa istuen ja jutellen... Moni asia on mahdollista.

Kaikkia jännittää ensimmäiset kerrat tuosta meidän ovesta sisälle tulla. Kun Toivon kynnyksen ylittää, on vastassa sellaiset asiat kuin sallivuus, tervetulleeksi itsensä tunteminen ja kivat kohtaamiset. Juttuseuraa on aina, ja hiljaakin saa vaan olla. 

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään virallisesti tänään 8.3., ja kyllähän sitä toivoo niin kovasti, että ihan joka päivä jokainen, sukupuoleen ja mihinkään seikkaan katsomatta, saisi tehtyä elämästään mahdollisimman hyvää ja omannäköistä. Mitä se hyvä elämä sitten kenelläkin sisällään pitääkin, keskeistä lienee tulla minuiksi itsensä kanssa. 💛 Ja löytää se oma kohtansa ja paikkansa kulloisestakin elämänvaiheesta. Kasvua tapahtuu koko ajan. Lempeyttä kaikille tähänkin viikonloppuun! 

Ootte tärkeitä! Nähdään taas ensi viikolla!

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.