perjantai 1. maaliskuuta 2024

Tervetuloa maaliskuu!

Onhan alkuvuosi mennyt vauhdilla. Maaliskuu alkoi jo. Kivoja viikkoja vietetty uusissa tiloissa. Paljon pelejä, piirtelyä, väritystä. Juttuja, puhetta ja keskusteluja laidasta laitaan. Ideoita ja suunnittelua. Paljon on ehditty ja paljon on vielä vaiheessakin, kuten aina ;D

Nyt on lisäilty kylttejä helpottamaan  löytämistä perille kohtaamispaikalle. Jos et ole vielä käynyt täällä Satakunnantiellä, tule ihmeessä käymään! Jos kylteistä huolimatta, on vaikeuksia löytää oikealla ovelle, soittele meille numeroon 050-5011599. Ohjeistamme mielellämme ja tarvittaessa tulemme vastaan :) 



ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA

MA 4.3. HUOMIO AUKIOLOAIKA! Toivo on auki 10-13. Aamupuuroa tarjolla klo 10. 

TI 5.3. Toivo on auki 10-15. Ollaan päivä kohtaamispaikalla normaalisti. 

KE 6.3. Toivo on auki 10-15.  Pientä hemmottelua jo ennakkoon naistenpäivän kunniaksi.

TO 7.3. Toivo on auki 10-12.30 + lähdetään klo  12.30-15 kirpparikierrokselle Länsikeskuksen eri kirpputoreille. Matkat kuljetaan bussilla. 

PE 8.3.  TOIVO ON TÄNÄÄN KIINNI.  Mutta ollaan pitkästä aikaa taas DISCORDISSA klo 10-11 välillä. Tule säkin sinne tänään! Jos et ole vielä mukana kohtaamispaikan omalla serverillä, pyydä linkki sinne ohjaajilta. Linkin saat laittamalla sähköpostia  osoitteeseen nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi tai pyytämällä sen suoraan ohjaajilta.  Hyvää naistenpäivää ihan kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.