perjantai 5. huhtikuuta 2024

Huhtikuun alku, kevät tulee keikkuen

Huhtikuu on alkanut monenlaisissa sääoloissa. Aurinko on lupaillut välillä kevättä paistaen taivaan täydeltä, sitten taas onkin yön aikana satanut lunta...päästiinpä pääsiäisenä todistamaan ukkonen ja rakeet pakkasella. Onneksi kaikkea voidaan yhdessä ihmetellä. Pihakukat ei tästä kaikesta ole innostuneet, höh. 



Harry Potter-tietopeli saapui lahjoituksena Toivolle, ja sitä testasi innoikkaimmat heti alkuviikosta. Tällä viikolla olemme paitsi tehneet Eijan ohjauksessa makrameetöitä, myös luettu Astrid Lindgreniä ääneen, innostuen jännästä tarinasta useiden sivujen verran. Niin kivaa tehdä juttuja yhdessä. 💛 Makramee-maailma on ihan omanlaisensa, ja ihan parasta on voida tehdä sitäkin omassa tahdissaan. Solmu kerrallaan :) Kiitos ohjauksesta ja seurasta, "Auralan" Eija. 💓

 

Torstaina me nojatuolimatkailtiin 😎. Ihan huippua miten monet kertoi ja esitteli matkakuviaan nojatuolimatkailun merkeissä. Päästiin melkoiselle kierrokselle: Samarian Rotkon (Kreeta) kautta Gdanskin Sopottiin, sieltä Kosovoon...sitten rantauduttiin Ahvenanmaalle, josta hypähdettiinkin Kittilään talvisiin olosuhteisiin. Viimeisimpänä kohteena oli Rodos, jossa kirkas vesi ja lämpö välittivät loppupäiväksi kesää odottavan tunnelman. Tällä tavallakin saa ihan upeita hetkiä, kun kuuntelee retkien ja matkojen sattumuksia, jakaa kuvia muiden reissuista ja nojatuolimatkailun ehdoton etu on, että se ei maksa mitään.

Kävijöiden pyynnöstä voidaan jatkaa vielä heti maanantaina , sillä kaksi tuntia oli liian lyhyt aika kaikkien reissuista jakamiseen :) Ihanaa heittäytymistä jälleen, ehdottomasti jatketaan ensi viikolla! 👌

 


Ensi viikolla Toivo on auki ma-ke joka päivä 10-15, mutta torstaina ollaan Toivossa vaan 10-12.30. Siitä sitten yhdessä vielä pariksi tunniksi Taidemuseolla. 

Maanantaina tehdään mindfullnessaharjoitusta yhdessä ja jatketaan nojatuolimatkailua. 

Tiistaina Syömishäiriöliiton Syliltä tulee Petra ja Sami Toivolle klo 12-14. Tule juttelemaan syömisestä tai mistä vaan. 

Keskiviikkona kuunnellaan yhdessä iltapäivällä 14-15 Mielenterveyden keskusliiton webinaaria "Mielitekoja". Webinaarissa tärkeitä teemoja, mm. mistä on hyvä mieli tehty, muistatko olla itsellesi kiltti... ja muita mielenterveyden huoltoon tärkeitä ajatuksia.  

Torstaina Toivo aukeaa tuttuun tapaan klo 10, ja iltapäiväksi mennään porukalla Turun Taidemuseolle Aurakadulle. Lähdetään porukalla tästä Toivolta kävellen 12.30 , tai voit tulla suoraan Taidemuseon pääsisäänkäynnille klo 13, niin mennään porukalla lippukauppojen jälkeen ihastelemaan monien kehumaa Metsä-näyttelyä ja muitakin näyttelyjä.Torstaina Toivo on siis auki 10-12.30, ja sitten loppupäivä yhdessä kulttuuria nauttimassa. 

 

Hyvää viikonloppua kaikille, nähdään taas! 💚




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.