perjantai 12. huhtikuuta 2024

Kevätmoi!

Ehkä alkaa olla jo melkoista toistoa, mutta mihin tää aika rientää? Aina vaan sitä jaksaa ihmetellä. Ennen kuin ehtii havahtua, että on uusi viikko alkamassa, ollaan taas jo perjantaissa ja pysähtyy miettimään, mihin ihmeeseen aika on taas rientänyt. No, tällä viikolla on Toivossa oltu mindfullness-harjoituksen äärellä, osallistuttu Mielenterveyden keskusliiton webinaariin, pelattu monenlaisia lautapelejä ja käyty ihmettelemässä Turun Taidemuseolla Metsä-näyttelyä. Paljon kaikenlaista on keskusteltu, askarreltu pikku-Toivon taloon kaikkea suloista somisteeksi ja jatkettu makramee-töiden parissa. 💚 Museo oli kyllä aivan huikea elämys. Metsä ja luonto sekä inhimillisyyden monet puolet tulivat näyttelyissä hyvin esille.





Tätä kirjoittaessani en malta odottaa päivän ostosreissua. Lähdemme hankkimaan myös tähän meidän varsinaiseen Toivoon hieman lisää somistetta, verhoa ja mattoa, että saadaan vieläkin viihtyisämmäksi nämä meidän uudet kotoisat tilat. Kuka saa mistäkin valoa ja iloa päiväänsä, itselle tulee sisutuksen miettimisestä ja tilojen somistamisesta tosi hyvä mieli. On ihana kohdata toisiamme ympäristössä joka on myös ulkoisesti mieluisa. 💛 Mikä sinua tänään ilahduttaa?

 

Webinaarissa asetuttiin sen äärelle, muistaako sitä olla itselleen kiltti, muistaako pitä huolta itsestä ja helliä itseä? Monasti sitä on muille ystävällinen ja huolehtiva, mutta itselle vaativa, tuomitseva ja tyytymätön. Tuohon me halutaan paneutua jatkossakin, että jokainen muistaisi olla itselleen yhtä lempeä kuin parhaalle ystävälleen osaa olla. Että vaalii itsessä hyvää mieltä, selviytymisuskoa ja etsii iloa jutuista, jotka juuri itselle tuottaa mielihyvää. Tämä on niin tärkeä aihe keskustella, että jatketaan siitä ensi tiistaina. "Miten sinä rauhoitat omaa mieltäsi, miten suhtautuisit itseesi lempeämmin?"


Ensi viikolla Toivossa ollaan avoinna ma-ke klo 10-15, ja torstaina 10-12, sitten lähdetään porukalla Katariinanlaaksoon ihmettelemään kevään etenemistä kävelemään luontopolkua yhdessä. Muistetaan ottaa oraville ja linnuille siemeniä/pähkinöitä mukaan. Ei sitä koskaan tiedä mikä määrä kevätauringon herättämiä eläimiä me vielä nähdäänkään.  🐹🐰🐛🐝🐜🐞

Maanantaina on aamupuuroa tarjolla, ja luetaan yhdessä Rasmus ja Kulkuri-kirjaa. Tiistaina jatketaan yllämainittua keskusteluteemaa ja jaetaan hyviä vinkkejä ja oivalluksia ihmisyydestä toinen toisillemme. Tule ihmeessä mukaan. 

Keskiviikkona jatketaan nojatuolimatkailua , voit jakaa muistoja reissuiltasi valokuvien kera niin halutessasi. 

Torstaina lähdetään Toivolta klo 12 kohti Katariinanlaaksoa, varaa mukaan vesipullo ja kävelyyn soveltuvat vaatteet ja kengät. Yhdessä luontoon retkeilemään, kivaa. :) 

Perjantaina Toivo on kiinni, mutta discordissa ohjaaja puhekanavalla klo 13-14. Tuu jutteleen!

 

 

Aurinkoa sinun viikonloppuusi, nähdään taas ensi viikolla! 🙋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.