perjantai 4. elokuuta 2023

Elokuista eloa!

Heinäkuu on jätetty taakse, ja sen myötä aletaan hiljalleen miettiä, mitä kaikkea keksitään yhdessä syksyn aikana. Tärkeintä on että nähdään, ollaan yhdessä ja kohdataan toinen toisemme.

Pysähdy kuun vaihtuessa vielä hetkeksi kuluneen kuukauden äärelle. Aiemman pohtiminen auttaa sinua. Mikä oli tärkeintä heinäkuussa, mitä oivalsit ja opit? Mistä voit kokea kiitollisuutta heinäkuun osalta? 

Ensi viikolla Toivossa on luvassa maanantaina aamupuuron lisäksi iltapäivällä musiikkituokio. Kuunnellaan mitä haluat kuunteluttaa meille muille. :) Maanantaina ollaan auki 10-15.

Tiistaina Toivo on auki 10-12.30, ja sitten lähdetään kiertelemään kirpparikierrokselle keskustan aluelle. Tehdään löytöjä tai vaan ihastellaan kierrätysaarteita.

Keskiviikkona Toivo on klo 10-15 auki, eikä mitään ihmeellisempää ohjelmaa tiedossa. Toivon perusolemisen äärellä vaan :) 

Torstaina avataan vasta klo 12 ja ollaan auki 15 asti. Toivon poppoo lähtee yhdessä perinteiseen kohtaamispaikkojen mölkkyturnaukseen. Mölkkyä pelataan Mannerheiminpuistossa, lähellä Mikaelin kirkkoa, ja turnaus kestää 16-18. Tule mukaan kannustamaan, pakkaa mukaan leikkimieltä ja heittämään mölkkyä yhdessä.  

 

Valoa viikonloppuusi, ensi viikolla nähdään taas!





 

 

 

 

 

 




 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.