perjantai 11. elokuuta 2023

Tästä viikosta sen verran...

Alkuviikolla odoteltiin saapuvaksi myräkkää joka ehkä tulee tai sitten ei, siinä ei kukaan pysynyt perässä! Onneksi sitä ei tullutkaan, ainakaan hurjana. Lämpöä riitti senkin edestä maanantaina🌞 Ikinä ei ole Toivon ulkolämpömittarissa ollut tällaisia lukemia +32,2c. - onneksi sisällä oli viileämpää...

Tämän viikon päätti kohtaamispaikkojen ja yhdistysten välinen mölkkyturnaus. Toivolta oli mukana 2 joukkuetta sekä kannustusjoukot. Ihan huippua, että olitte mukana💖 Lopputulos oli mahtava! Molemmat Toivon joukkueet sijoittuivat tänä vuonna sijalle 3 eli pronssia tuli kaikille! Kohtaamispaikka onnittelee tämän vuoden voittajaa, Turun Seudun Vanhustuki ry:tä ja kiittää kaikkia joukkueita huikeista ja jännittävistä peleistä. Ensi vuonna taas! 



ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

MA 14.8. HUOMIO AUKIOLOAIKA! Toivo on auki klo 11-15. 

Aamupuuroa tarjolla klo 11. Tule sinäkin aloittamaan viikko yhdessä aamupuuron ja kahvin merkeissä. 

TI 15.8.  Toivo on auki klo 10-15.

TOIVORIIHI eli kaikkien yhteinen ideointi-ja suunnitteluhetki olkkarissa klo11 alkaen. Olisko sulla ajatuksia mitä olisi kiva tehdä yhdessä Toivossa? Retkikohteita, joissa olisi kiva käydä? Kaikki ajatukset, ideat ja pohdinnat ovat tervetulleita ja ne otetaan kiitollisina vastaan 💛

KE 16.8. Toivo on auki klo 10-15.

Ei erityistä ohjelmaa. Ollaan, jutellaan, puuhastellaan ja taatusti pelataankin jotain

TO 17.8. TOIVO ON KIINNI! 

Tänään kohtaamispaikka on kiinni, mutta ollaan mukana menossa Taiteiden yö- tapahtumassa klo 15-21. Toivo ja koko yhdistyksemme Turun NMKY- YMCA Turku esittelee toimintaansa kivojen toiminnallisten juttujen äärellä Turun kaupunginteatterin viereisellä "hämähäkkitontilla". Tule sinäkin paikan päälle moikkaamaan! Kahvipannu käy sielläkin kuumana- tuu siis juomaan kuppi kahvia tai teetä ja tutustumaan yhdistyksemme monipuoliseen toimintaan paremmin:) 

PE 18.8. TOIVO ON KIINNI! 

Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä Discorsissa klo 11-12 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.



 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.