perjantai 18. elokuuta 2023

It's fun to stay at the Y.M.C.A!



Sellainen viikko takana, ettĂ€ sanat loppuu, ennen kuin on aloittanutkaan yrityksen kuvailla viikon kohokohtia 😍 TĂ€rkeimpĂ€nĂ€ kaikesta kiitollisuus siitĂ€, ettĂ€ saatiin kokea yhdessĂ€ tosi monenlaista. Toivolla olemisen merkityksellisyydestĂ€ voisi jo pelkĂ€stÀÀn kirjoittaa pienen kirjan 💖 Ihan huipputĂ€rkeÀÀ! 


Iso kiitos kaikille mukana olemisesta niin Toivossa kuin loppuviikon Taiteiden yön YMCA-tapahtumassakin. Saatiin ihan mieletön kesĂ€pĂ€ivĂ€ ja niin moni oli mukana paikan pÀÀllĂ€, ettĂ€ kyllĂ€pĂ€ tuntui hyvĂ€ltĂ€. Nuoret olivat myös Toivon kahvilapisteen sydĂ€n. Sen haluan sanoa myös ÀÀneen tĂ€ssĂ€.  


Suurella ilolla mukana sun kanssa tekemĂ€ssĂ€ juttuja ihan joka paikassa. 



Kiitos myös Toivoriiheen osallistuneille. Meille on tulossa ihan tosi kiva syyskausi, jossa ilahduttavasti nĂ€kyy ja kuuluu kohtaamispaikan kĂ€vijöiden toiveet ja lemppariteemat. Olette ihan super! 


Tuu mukaan toimintaan jos yhtÀÀn mietit, voisko tÀÀ olla sun juttu. Kohtaamispaikalla kĂ€yminen voi parhaimmillaan tuoda elĂ€mÀÀn iloa, itselle mukavalta tuntuvaa toiminnallisuutta ja kokemuksesta voin kertoa, ettĂ€ tÀÀllĂ€ on mahdollisuus törmĂ€tĂ€ ihan huipputyyppeihin, joiden kanssa jakaa aikaa ja ajatuksia. SitĂ€ tuntee itsensĂ€ aivan etuoikeutetuksi, kun saa olla tÀÀllĂ€ teidĂ€n kanssa ja teitĂ€ varten đŸ„°đŸ‘‹


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:


MA 21.8. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Toivossa viikko kĂ€ynnistyy perinteisesti kaurapuuron ÀÀreltĂ€. Tuu tekemÀÀn itsellesi annos puuroa tai nauti vaikka ihan ikioma mielesi mukainen aamupala, tarjolla olevien teen ja kaffen kaverina. Kiva, kun ootte ottaneet evĂ€itĂ€ matkaan mukaan pisin viikkoa. SillĂ€ lailla tÀÀllĂ€ jaksaa parhaiten ollakin, kun vĂ€lillĂ€ jotakin vĂ€hĂ€n haukkaa. Ja mikĂ€ voiskaan olla mukavampaa kuin yhdessĂ€ syöminen 😋😊🍣🍕

TÀnÀÀn yhdistetÀÀn kaksi mukavaa lajia, nimittÀin musiikin kuuntelu ja piirtely. Laitetaan jotain kivaa soimaan kaiuttimista ja tehdÀÀn kaikessa rauhassa kuka mitÀkin projektia. Ja hei, jos tuntuu, ettÀ piirtÀminen ei ole sun juttu, niin tee sitten jotakin muuta: kokeile vÀrejÀ, askaroi muuten vaan tai vaikka havainnoi tilannetta. Tyyli on vapaa. Aloitellaan noin klo 13 aikoihin.


TI 22.8. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Mindfulness-hetki hiljentÀÀ kohtaamispaikan noin parinkymmenen minuutin ajaksi klo 10.30. Ollaan hetken aikaa lĂ€snĂ€ tĂ€ssĂ€ hetkessĂ€ ja ihan vaan kuunnellaan ohjeita tallenteelta. Kokeillaan samalla pÀÀstÀÀ hiukan irti laukkaavista ajatuksista ja vahvistaa mielen ja kehon yhteyttĂ€, just niin kuin se tĂ€ssĂ€ hetkessĂ€ on kullekin mahdollista. 

TĂ€nÀÀn voitais harjoitella pelaamaan Bandua. Se on kiva peli, jota voitaisiin ehkĂ€ arjessa pelata enemmĂ€nkin. Joku osaa tÀÀllĂ€ Bandun jalon taidon, joku ei... Tuu siis opettamaan tai opettelemaan yhdessĂ€ tĂ€tĂ€kin peliĂ€. Bandussa rakennellaan torneja eri muotoisista palikoista ja kĂ€ydÀÀn huutokauppaa pelikavereiden kanssa. Ööh. Paljon muuta en sitten osaakaan vielĂ€ kertoa, sillĂ€ lupaan itsekin opetella pelaamaan kanssanne 😅👋 Tuu ottamaan selvÀÀ itse! Ja kerro samalla, jos pelihyllystĂ€ löytyy sellainen peli, joka sun mielestĂ€ voitais ottaa haltuun porukalla.


KE 23.8. Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.

Toivo on auki tĂ€nÀÀn vain iltapĂ€ivĂ€llĂ€! Ihan vaan olemiselle ja kohtaamisille varattua aikaa. TĂ€nÀÀn voit tehdĂ€ kaikkea sitĂ€, mitĂ€ Toivossa voi tehdĂ€ 💗


TO 24.8. Kohtaamispaikka on auki klo 10-11.25 + jolloin lĂ€htö retkelle HopLop 

Ohjaaja on paikalla Toivon Discordissa klo 10-11.

Huomaa, ettÀ aamusta ollaan auki vain hetkisen aikaa. Kokoonnutaan ja kootaan porukat, sillÀ tÀnÀÀn pÀÀstÀÀn toiveretkelle Raisioon, ItÀniityntien HopLop:iin. Nyt nuorten aikuisten leikki-ja seikkailuhetken aika. Tuu mukaan!

LĂ€htö Toivolta yhdessĂ€ klo 11.25. MennÀÀn bussilla, jolla ollaan perillĂ€ siinĂ€ 12 maissa. Takaisin lĂ€hdetÀÀn noin klo 15. SiinĂ€ vĂ€lissĂ€ tutustutaan Suomen suurimpaan sisĂ€leikkipuistoon ja annetaan tilaa lapselle itsessĂ€mme ja nautitaan porukalla puiston mahdollisuuksista. Sujahda liukumĂ€keen, ylitĂ€ esteet ja lennĂ€ trampoliinilla niin, ettĂ€ suupielet kaartavat korvia kohti. Mukaan sukat - ja juomapullo kannattaa ottaa matkaan myös, jotakin mukavaa pÀÀlle, missĂ€ on kiva liikkua just niin kuin susta hyvĂ€ltĂ€ tuntuu. Tulee KIVA reissu! đŸ€©


Mukavaa loppuviikkoa ja kiitos kuluneesta viikosta đŸ„°

NÀhdÀÀn taas!


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huomaa: vain tÀmÀn blogin jÀsen voi lisÀtÀ kommentin.