keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Toivon syyskuu

Tässäpä vielä infoa siitä miten Toivo on auki syyskuussa. Eli sateesta ja myrskystä huolimatta kannattaa tulla! Ainakin vielä sanomaan Tanjalle heihet (haikein mielin kun me hänet päästämme kohti uusia haasteita).



Ainiin! Tanja lupas torstaina tehdä vielä viimeisen kerran meille kakun! Kantsii tulla herkuttelemaan.

2 kommenttia:

  1. Paino sanoilla haikein mielin :,(. Muistan ekan päivän hyvin kun tulin karin kans sinne käymään ja ihmettelin mikä paikka tää nyt sit on ja millast porukkaa ja kyl siin aikaa meni ennen ku seuraavaks rohkeni tulla mut onneks tulin olis jääny niin paljon kaikest kivasta paitsi :). Ja muistan hyvin senkin kun hanna(vahtola)me vanhat muistetaan viel hanna V toinen perustajist lähti se oli kans pieni yllätys mut siin ei ollu kauheest aikaa sulatella sitä ku joulutauol jäädäs kertoa sen ihan ymmärrettävä ja ku tuli pitkä katko auki olemiseen se hiukan harmitti silloin. Muistan heidinkin vaikka hänen läksiäisiin en päässyt mutta ois ollu kiva. Mut ymmärrän kyllä et kaipaa uusia haasteita ja erilaist työympäristöä. Ollaanhan me joskus aika rasittavia :D, mut ei varmasti oo helpompaa uudes paikas. Mut ennen kaikkea haluan toivottaa Tanjalle kaikkea hyvää ja menestystä uudessa paikassa :). Oot ollu tukena ja antanu neuvoja vaiks ei olla aina samaa mieltä asioista silti arvostan sua tosi paljon :). Uskon et suurin osa varsinkin vanhoist sekä myös varmaan uusista kävijöistä yhtyy tähän ku sanon et kiitos näistä 7 vuodesta ku oot ollut toivossa :) T: Jouni

    VastaaPoista
  2. Mitäs tähän nyt sanois.... Hiljaiseksi vetäää, on niin hienosti sanottu. KIITOS kovasti kauniista sanoista! On ollut kunnia olla Toivossa nämä kaikki vuodet ja oppia tuntemaan teidät. Tuntuu, että olen ollut etuoikeutettu kun olen saanut olla osa elämäänne. Kiva kuulla, että välillä olen osannut auttaakin. Kai se on tässä työssä ollut yksi päätarkoitus ;) Olettte kaikki kävijät olleet ihania, hienoja, fiksuja ja mukavia. Teistä on voinut olla ylpeä! Pitäkää edelleen itsestänne huolta. Muistakaa armahtaa itseänne, hemmotella itseänne ja palkita itseänne hyvästä huolenpidosta :) Samalla saa ja täytyykin toki olla reipas ja kuljettaa elämäänsä eteenpäin. Muutos on useimmin hyvästä :) Kuten ehkä tässä minunkin lähtemisessäni..... Toivo saa jotain uutta ja niin te kaikki kävijätkin. Nauttikaa elämästä ja eläkää!

    Haikein ja kiittäväisin terveisin, Tanja

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.