perjantai 23. elokuuta 2013

Maanantaipesis muistilistalle! :D

Heippa! Viikko on ollut täynnä monenlaisia tunteita ja tunnelmia. Syksy tuo osalle meistä uusia haasteita matkassaan, jotka välistä tuntuvat suurilta, uusilta, erilaisilta ja voimia vaativilta siinä missä myös mukavilta mahdollisuuksilta ja uusilta tuulilta. Tsemppiä kaikille, jotka elämässään ovat sen tarpeessa juuri nyt. Nautitaan viikonlopusta ja ensi viikolla jaksetaan taas puuhata, mitä nyt kukakin sitten puuhailee, yhdessä ja erikseen. Erityisesti kiitoksia tällä viikolla esitetyistä syksyyn liittyvistä toiveista. Koitamme niitä huomioida suunnitellessamme syksyn ohjelmaa. Ideasadosta tuli runsas :) Jos juuri sinun toiveesi vielä puuttuu joukosta niin otahan hihasta.

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:
Ma 26.8. Aamupuuroa tarjolla klo:10.
Iltapäivästä starttaamme Toivolta klo:13 pelaamaan pesäpalloa. Elämme Toivossa, että Puropellon koulun hiekkakenttä olisi vapaa. Jos ei, niin katsastetaan myös muita vaihtoehtoja. Kannamme puhelinta matkassamme, joten meille voi myös soittaa ja tarkentaa paikkaa. Toivo on kiinni pesäpalloilun ajan. Pienellä säävarauksella mennään.
Ti 27.8. Toivo on kiinni!
Ke 28.8. Huom! Kokkailemme tällä viikolla poikkeuksellisesti jo keskiviikkona! Osallistumismaksu 2e. Olethan paikalla suunnittelussa ja työnjaossa klo:11.
To 29.8. Päiväkävely klo:12 lähtö Toivolta. Osallistumme työttömien risteilyyn Förillä: 'Täl ja tois pual jokke ja siin välissäki' :) Kuka mahtaa olla huippuvieras ja mitä tax-freessa on kaupan? ilmainen lounas ja vähävaraisille maksuton ruokakassi! Jokirannasta palataan yhdessä Toivoon. Toivo menee kiinni vain retken ajaksi.

Rentouttavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.