perjantai 10. tammikuuta 2014

Hyvää Vuotta 2014! Toivo on taas palannut arkeen :)

Tämä viikko on jo oltu paikan päällä ja päivät ovat vierähtäneet nopeasti joululomakuulumisia vaihdellessa. Ensimmäiset innokkaat ovat jo löytäneet taas tiensä Toivoon - löydä Sinäkin :)
Uusi vuosi on aloitettu Toivossa suunnitellen yhdessä tulevaa kevättä. Vuoden ensimmäinen Toivoriihi pidettiin 9.1. ja sen tuottamia ajatuksia on jo huomioitu alkuvuoden toimintakalentereissa. Tammikuun toimintakalenteri ilmestyy ensi viikon alussa. Tule hakemaan itsellesi vuoden ihkaensimmäinen Toivolukkari. Torstaikokkailut käynnistyivät myös tällä viikolla ja ensi viikolla jatketaan, poikkeuksellisesti jo keskiviikkona.
Toivon sählykausi kevät 2014 alkaa ensi tiistaina ( 14.1.) tuttuun aikaan ja paikkaan klo:16-17 Puropellossa. Nyt kaikki mukaan!

Ensi viikolla Toivossa ohjelmassa seuraavaa:
MA 13.1. klo:10 Aamupuuroa tarjolla. Tänään aloitellaan yhdessä kirjoittelu kirjaan, joka ilahduttaa Toivolaisia jo nyt sekä tulevina vuosina. Joulupukki muisti Toivoa Ystäväkirjalla :)
TI 14.1. Askarrellaan jääkaappimagneetteja. Sählykausi käynnistyy! Puropellon koulu klo:16-17. Lähtö Toivolta klo:15:30.
KE 15.1. Kokkaillaan yhdessä! Hinta 2e. Mahdollisuus jatkaa magneettien tuunaamista Cernit-massasta.
TO 16.1. TOIVO ON KIINNI!

Kiitokset mukavasta viikosta , ihan jokaiselle :) Nähdään taas kun tulee tilaisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.