perjantai 28. helmikuuta 2014

Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

Toivon kirpputoripöytäviikot päättyvät sunnuntaina Ihanalla Kirppiksellä. Sunnuntaina haemme kaikki myymättä jääneet tavarat Toivolle, josta ne voi halutessaaan hakea maanantaina. Samalla selvitellään milloin myydyistä tavaroista voi lunastaa "tuotot", luultavasti sekin on maanantaina.

Toivossa tapahtuu myös seuraavaa ensi viikolla:

Ma 3.3 Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo 10.00. Tänään leivotaan ja tietenkin laskiaispullia! Mantelilla vai hillolla, jokainen saa itse päättää ;)

Ti 4.3 TOIVO AUKI klo 12-16. Jos aurinko meitä päättää helliä, suunnataan iltapäiväkahville Vartivuoreen puistoon Laskiaistiistain kunniaksi, pulkkamäkeen ei taideta päästä. HUOMIO: EI SÄHLYÄ!

Ke 4.4 Toivon valkoinen seinä kaipailee maalattavaksi kukkakuvioita, tänään suunnitellaan kukkien kokoja, muotoja, värjeä... Parhaat suunnitelmat palkitaan.

To 5.4 Kokkaillaan porukalla klo 11.00. Poikkeuksellisesti on jo päätetty menuu: Hernekeittoa ja pannukakkua. Iltapäivällä n. klo 13.45 kaikki innokkaat mukaan Vimman avoimeen kankaanpainanta- pajaan, jossa voi puuhastella erilaisilla  tekniikoilla ihania ja ainutlaatuisia kuvioita niin uusiin kuin vanhoihin vaatteisiin, kasseihin, kankaisiin. Toivolta saa aiheesta enemmän tietoa. Paja aukeaa Vimmassa klo 14.00 ja aikaa touhuihin kannattaa varata reilusti (3 tuntia). Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan!


Toivo on lupautunut mukaan valtakunnalliseen PPPR-hankkeeseen (palvelumuotoilulla parempia palveluja riskiryhmille). Siihen liittyen  keskiviikkona 5.3, keskiviikkona 12.3, torstaina 13.3 ja torstaina 20.3 kaikilla on mahdollisuus vapaaehtoisesti osallistua haastatteluun ja vaikuttaa  kertomalla  niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista, joihin on törmännyt asioidessaan erilaisissa palveluissa.

Toivottavasti muistin kaiken ;) Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.