perjantai 9. tammikuuta 2015

Toivossa tapahtuu taas - Tule mukaan! :D

MA 12.1. Aamupala tarjolla klo 10. Tänään otetaan Toivon ihkauusi liitutaulu käyttöön ja pelataan Piirrä ja arvaa -peliä halukkaiden kanssa tavallista isommassa mittakaavassa :)
TI 13.1. Askarrellaan kivoja juttuja Cernit-/Fimo-massoista ja magneeteista.
KE 14.1. Väritetään eri kuvioisia Mandaloita. Mandaloita väriteltiin Toivossa jo viime syksynkin puolella ja nyt on toinen mahdollisuus kokeilla tekniikkaa. Toivosta löytyy uusia Mandaloita väritettäväksi myös jo tekniikkaan tutustuneille!
TO 15.1. Kokkaillaan yhdessä. Tule paikalle klo 11 mennessä, jos haluat osallistua. Osallistuminen maksaa 2 €.

Olipas ihanaa nähdä vuoden ensimmäiset kävijät liikkeellä jo heti ensimmäisenä aukiolopäivänä! :) Tästä tulee ihan mahtava vuosi <3 Paljon ehdittiin jo suunnitella kivoja juttuja, joista iso osa saatiin istutettua tammikuun toimintakalenteriin, joka on noudettavissa Toivosta heti maanantaina. Tulehan katsastamaan mitä kaikkea kivaa voidaan yhdessä saada aikaan!
Niin kuin jo eilen kävi taas puheissa selväksi: Tärkeintä ei ole lopulta se mitä yhdessä tehdään, vaan se että ollaan ja keskustellaan ja kohdataan toisiamme. Kaksi hämmästynyttä ja kummastunutta Toivon työntekijää haluavat kiittää kävijöitä joulumuistamisesta <3 Facebookissa on tapahtunut jänniä juttuja lomamme aikana..Tulkaahan nauttimaan kanssamme yhdessä ihanat suklaat ja poltetaan kauniita kynttilöitä jo heti maanantaiaamun aamupalalla. Ennen sitä oikein mukavaa viikonloppua kaikille. Nähdään taas ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.