perjantai 27. helmikuuta 2015

Maaliskuun toimintakalenteri on noudettavissa Toivosta :)

Helmikuu heilahti nopeasti ja ensi viikolla ollaan jo maaliskuussa. Maaliskuu tuo tullessaan monenlaista mukavaa ja mukaansa tempaavaa puuhaa, mutta myös muutoksia Toivon aukioloaikohin. Toimintakalenteria kannattaa siis vilkaista ihan joka viikko kun suunnittelee lähtevänsä kohti kohtaamispaikkaa. Ensi viikolla Toivo on kuitenkin auki tavalliseen tapaan:

MA 2.3. Aamupuuroa tarjolla klo:10! Tänään Toivossa askarrellaan uutta kahvipusseista. Materiaalia ja pieniä ideoita on valmiina jonkin verran, mutta ripauksella luovuutta näistä kehittelee vaikka mitä!
TI 3.3. Geoguessr-nettipeli on jälleen heijastettuna Toivon seinälle. Peli vie meidät tällä kerralla tutkimusmatkalle Eurooppaan. Tiedätkö sinä missä nyt ollaan? Klo: 15.30 lähdetään Toivolta sählyyn. Sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat! :)
KE 4.3. Tänään kokkaillaan yhdessä! Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.
TO 5.3. Klo:13.30 lähdetään Toivolta Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmaan avoimeen kankaanpainopajaan. Varaa reissuun reilusti aikaa sekä halutessasi oma tuunattava vaate tms. Toivolta otetaan mukaan jokunen T-paita ja Vimmasta saa kangaskasseja. Mukaan voi tulla oli kokemusta kankaanpainosta paljon tai vähän. Täältä löytyy kaikille jotakin mukavaa näperreltävää!

Mukavaa viikonloppua :)
Nähdään taas <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.