perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mukavaa seuraa ja puuhailtavaa päiviin tarjolla myös ensi viikolla:

MA 13.4. Perinteikästä Toivon aamupuuroa keitellään yhdessä klo:10 alkaen. Tule aamukahville Toivoon ja käynnistä viikkosi hyvässä seurassa!
Tänään lähdetään tutkimusmatkalle Manhattanin kirpputorille, joten Toivo menee kiinni jo klo:12.45 samalla kun lähdetään reissuun. Kirpputori sijaitsee Turun Pitkämäessä ja siellä on yli 400 hyllypaikkaa tutkittavaa :) Tule mukaan tekemään löytöjä! Mikäli sinulla ei ole bussin kausikorttia käytössäsi niin Toivo tarjoaa reissun bussimatkat, jotta mahdollisimman moni voi osallistua. Kirppis-Center Manhattanille pääsee bussilinjalla 20.
TI 14.4. Toivon YouTube -levyraati starttaa klo:13. Piipahda soittamassa kevään suosikkikappaleesi muiden iloksi ja äänestä paras biisi voittoon!
Muista myös sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17. Lähtö Toivolta yhdessä kävellen klo:15.30. Tervetuloa uudet ja vanhat pelaajat!
KE 15.4. Yhdessä kokkailua. Tule paikalle klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.
TO 16.4. TOIVO ON KIINNI!

Toivossa on mahdollista vielä jatkaa "värityskirjaverho"-projektia. Nyt väreissä löytyy myös pinkki ja muutama muu viikolla kaivattu kirkas väri. 
Lämmintä keväistä viikonloppua kaikille <3 
Nautitaan keväisistä keleistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.