perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesäkuu tuo mukanaan paljon kivaa tekemistä yhdessä!

Uusi kesäkuun toimintakalenteri on nyt valmis ja Toivosta saat halutessasi oman paperiversion. Voit myös seurata Kohtaamispaikan toimintaa netin kautta :)

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:
MA 1.6. Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo:10. Kesäkuu alkaa mukavissa merkeissä kun Toivon Linda-ohjaaja palaa kohtaamispaikalle äitiyslomalta. Nyt on hyvä hetki päivittää kuulumiset ja leipoa porukalla kahvin kaveriksi kesäisiä mokkapaloja <3 Iltapäiväksi suunnataan yhdessä Vartiovuoren puistoon pelaamaan kesäpelejä, jos sade ei sotke suunnitelmia tällä kertaa.. :) Lähtö Toivolta klo:13.30.
TI 2.6. Toivo retkeilee tänään Samppalinnan maauimalaan iltapäiväksi! Lähtö Toivolta klo:13.
KE 3.6. Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.
TO 4.6. TOIVO ON TÄNÄÄN KIINNI! Olemme mukana Väyliä Eteenpäin - tilaisuudessa T-talolla (Vanha Hämeentie 29) klo: 9.30-15. Voit halutessasi poiketa siellä :) Tapahtuman järjestäjät ovat luvanneet tarjota 200:lle ensimmäiselle kävijälle munkkikahvit! Tarkempaa tietoa tapahtumasta saa Toivolta alkuviikolla.

Ihanan kesäistä viikonloppua kaikille Toivon kävijöille ja Toivossa käymistä vasta harkitseville <3 Toivossa iloinen puheensorina ja mukava meno jatkuu. On Hienoa olla mukana tässä porukassa teidän kanssanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.