perjantai 18. syyskuuta 2015

Tervetuloa Toivoon sekä viettämään Turun päivää Turun NMKY:n järjestämään tapahtumaan!

Nuorten kohtaamispaikka Toivo on mukana Turun NMKY:n järjestämässä tapahtumassa jokirannassa sunnuntaina, Turun päivänä 20.9. klo 12-16. Tarjolla on paljon erilaista ohjelmaa ja toimintaa mm. musiikkiesityksiä, katukoripalloa, kisailuja, ilmapalloja, kahvitarjoilu, pikkupurtavaa, ongelmanratkaisutehtäviä sekä paljon muuta!  Löydät meidät torin puolelta, Aurasillan ja Teatterisillan väliseltä alueelta. Tervetuloa kaikki tutustumaan yhdistyksemme toimintaan ja viettämään mukavaa päivää! Nähdään jokirannassa :)

Ja Toivossa tapahtuu ensi viikolla seuraavaa:

MA 21.9. Aamupuuroa tarjolla klo:10.00. Klo13.00 TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen suunnitteluhetki. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia sekä ideoimaan ja suunnittelemaan yhdessä lokakuun toimintakalenteria.
TI 22.9. Tänään lähdetään keilailemaan Aninkaisten keilahalliin. Toivolle on varattu tunnin ratavuoro klo:14-15. Toivolta lähdetään yhdessä kävellen klo:13.30.
KE 23.9. Kokkaillaan tällä viikolla poikkeuksellisesti jo keskiviikkona. Ole paikalla klo:11.00, jos haluat osallistua. Osallistumismaksu on 2€. EI SÄHLYÄ!( Sali on koulun omassa käytössä ylioppilaskirjoitusten ajan)
TO 24.9.TOIVO ON KIINNI!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.