perjantai 4. joulukuuta 2015




Viikon aikana Toivossa on tuoksunut monena päivänä ihanalta. Tämänvuotinen piparkakkutalo-projekti on edennyt hienosti, kokeilujen kautta
mahtavaan onnistumiseen :) Ensi viikon alussa kasataan koko komeus kaikkien ihailtavaksi! Kiitos kaikille suunnitteluun, leipomiseen sekä koristeluun osallistuneille. Iso kiitos kuuluu myös kaikille, jotka osallistuivat kokeiluversioiden herkutteluun ;)

Toivon ensi viikon aukioloajoissa on poikkeuksia! 

MA 7.12. Aamupuuroa tarjolla klo:10.00. Viikko aloitetaan yhdessä kokkaamalla. Ole paikalla klo:11.00, jos haluat osallistua. Osallistumismaksu on 2€.
TI 8.12. TOIVO ON AUKI 12-16. Levyraati klo:13.00. Valitse jokin musiikkikappale,jonka haluat soittaa muille.Voit myös vain tulla kuuntelemaan mitä muut kuuntelevat ja keskustelemaan kappalaista ja musiikista.
KE 9.12. Vielä askarrellaan joulukortteja. Tänään tehdyn kortin voit myös halutessasi lähettää jollekin. Toivo huolehtii yhden kortin postimaksusta. Syyskauden viimeinen sählyvuoro Luostarivuorenkoululla klo:16-17. Lähdetään yhdessä Toivolta klo:15.30. Kaikki mukaan pelaamaan! Seuraava sählyvuoro on keskiviikkona 13.1.2016
TO 10.12 TOIVO ON KIINNI. Työntekijät osallistuvat Turun ammattikorkekoululla järjestettävään Osallisuudella hyvinvointia-tapahtumaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Torstaina vierailtiin Vimman kynttiläpajalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.