perjantai 15. tammikuuta 2016

Tervetuloa Toivoon!

Vuoden 2016 ensimmäinen viikko toimintaa, touhua ja kohtaamisia Toivossa on jo takanapäin. On ollut mukavaa nähdä kaikkia viikolla piipahtaneita pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Tervetuloa mukaan kohtaamispaikan kevätkaudelle myös uusille tutustujille :)

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:
MA 18.1. Aamupuuroa tarjolla klo:10.00. Oletko lukenut lähiaikoina tai joskus  jonkun hyvän kirjan tai haluaisitko saada lukuvinkkejä muilta? Kirjoista ja lukemisesta kiinnostuneille on tänään tilaisuus osallistua Toivon omaan lukupiiriin askarteluhuoneessa klo.13.00.
TI 19.1. Iltapäivällä suunnataan porukalla Kupittaan Keilahallille keilaamaan. Toivon ratavaraus on klo:14-15. Toivolta lähdetään reissuun yhdessä kävellen klo:13.30.
KE 20.1. Tänään kokeillaan raakasuklaan valmistusta. Helppoa, kivaa ja toivottua yhdessä puuhastelua. Niin ja herkut tietysti nautitaan iltapäiväkahvin kaverina :) Sähly Luostarivuoren koululla klo:16-17- Lähtö Toivolta klo:15.30.
TO 21.1. Kokkaillaan yhdessä! Ole paikalla viimeistään klo:11.00, jos haluat osallistua. Osallistumismaksu on 2€. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi-ja suunnitteluhetki klo:14.30. Pohditaan ainakin helmikuun toimintakalenteria sekä mietitään mukavaa tekemistä toteutettavaksi kevään aikana.

Mukavaa ja lumista viikonloppua kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.