perjantai 12. helmikuuta 2016

Ensi viikon tapahtumat Toivossa:

MA 15.2. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Tänään voi lähteä Toivon matkassa Wäinö Aaltosen museoon kulttuurikylpyyn. Wäinö Aaltosen museo on Turussa sijaitseva nykytaiteeseen painottuva taidemuseo. Uutuutena museossa on Saara Ekströmin näyttely: Alkemia. Näyttely sisältää valokuvia, videoteoksia ja installaatioita. Suurin osa teoksista on uusia, juuri tätä näyttelyä varten valmistuneita. Lähtö Toivosta yhdessä kävellen klo: 13.30. Kohtaamispaikka on kiinni kun ollaan museossa!
TI 16.2. Kokopäivän leffapäivä askarteluhuoneessa. Tänään ehtii halutessaan kurkkaamaan parikin elokuvaa Toivon uudelta telkkarilta ja viipyilemään hyvässä seurassa popparikipon äärellä. Leffat on valittu yhdessä jo ennakkoon, joten ensimmäinen elokuva starttailee jo aamupäivän alkumetreillä.
KE 17.2. Lautapelipäivä. Mitä kivaa pelattaisiin yhdessä? Voit ottaa mukaan oman suosikkipelisi yhdessä pelattavaksi tai tulla pelailemaan Toivon pelihyllystä jotakin mukavaa. Sählyä Luostarivuoren koululla klo:16-17. Lähtö Toivolta klo:15.30. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat!
TO 18.2. Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€. Toivoriihi eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki alkaa klo:14. Tule mukaan vaikuttamaan maaliskuun toimintakalenteriin ja pohtimaan yhdessä Toivon ajankohtaisia asioita.

Lumista viikonloppua <3
Ja kiitos mukavasta viikosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.