perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kohtaamispaikan tapahtumat ensi viikolla:

MA 21.3. Aamupuuroa tarjolla klo:10.00. Kohtaamispaikka on auki klo:13.30 asti, jolloin lähdetään yhdessä kävelemään kohti Tsemppi-Taloa (Mikonkatu 2), jossa Toivon kävijöillä on mahdollisuus tutustua Tsempin toimintaan klo: 14 alkaen. Iltapäivä Toivolla päättyy tutustumiskäyntiin.  Tsemppi-Talo on toimintakeskus työikäisille mielenterveyskuntoutujille, jonka toimintamuotoja ovat mm. työyksiköt, ryhmätoiminnat, kohtaamispaikka, vertaistuki, erilaiset tapahtumat ja retket,
TI 22.3. Mukavaa keväistä pääsiäisaskarreltavaa varattu askarteluhuoneeseen innokkaille näpertelijöille. Iltapäivällä TOIVORIIHI klo:14. Tule ja vaikuta huhtikuun toimintakalenterin sisältöön ja osallistu keskusteluun Toivon toiminnasta. Toivoriihi on Toivon kävijöiden yhteinen ideointi-, suunnittelu- ja palautehetki.
KE 23.3. Kohtaamispaikka on auki klo:10-13.30. Klo 13.30 lähdetään Toivosta yhdessä kävellen Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmaan, avoimeen  taidepaja Textuurin teemapäivään, jonka aiheena on tänään vahabatiikkimunien taiteilu. Kurssin vetäjät kertovat tekniikan mahdollisuuksista ja auttavat meitä toteuttamaan itseämme. Textuuri on suunnattu 13-29 -vuotiaille nuorille ja se on auki klo:14-20. Varaa mukaan reilusti aikaa! EI SÄHLYÄ! ( Sähly on tauolla ylioppilaskirjoitusten takia, seuraava sählyvuoro on ke 6.4.)
TO 24.3. Pääsiäispuput ovat piilotelleet yllätyksiään Toivoon. Jos löydät pääsiäismunan saat sen pitää! Jokaiselle kävijälle on varattu yksi yllätys. Tänään kannattaa siis pitää silmät auki heti Toivoon tullessa. Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.