perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

MA 25.4. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Tänään kokeillaan Toivossa yhdessä kankaanpainamista omilla itse valituilla tulostuskuvilla/teksteillä. Voit ottaa mukaan oman projektin tai taiteilla Toivon tarjoamaan tyynyliinaan. Hienoja ja omaperäisiä luomuksia odotettavissa :)
Tänään on vielä mahdollisuus heitellä ajatuksia ja ideoita Toivon toukokuun toimintakalenteriin. Vielä ehtii siis vaikuttaa siihen mitä kaikkea mukavaa seuraavan kuukauden aikana yhdessä puuhaillaan.
TI 26.4. TOIVO ON KIINNI! (työntekijät verkostoyhteistyössä)
KE 27.4. Yhdessä kokkaillaan jo tänään keskiviikkona torstain vappujuhlan takia! Tule kokkailuun klo:11 mennessä ja varaa mukaasi 2€ osallistumismaksu. Sählyä jälleen iltapäivällä Luostarivuoren koululla klo: 16-17. Lähtö Toivolta porukalla klo: 15.30. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat! Kevätkautta sählyssä on jäljellä vielä kolme pelikertaa tämä mukaanlukien. Ota mukaan sisäpelikengät,vesipullo ja hyvä pelifiilis, Toivolta löytyy mailat ja pallot sekä tietysti kiva peliporukka!
TO 28.4. Valmistaudutaan Vappuun! Toivon oma vappu on jo tänään, koska vappuaatto osuu tänä vuonna kalenterissa lauantaille. Tule herkuttelemaan vappuisasti ja viihtymään mukavassa seurassa. Voit halutessasi myös pukeutua vappumeiningillä :) Askarteluhuoneeseen on varattu Sing Star -mahdollisuus laulamisesta ja laulujen kuuntelemisesta innostuneille.

Mukavaa keväistä viikonloppua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.