perjantai 27. toukokuuta 2016

Kesäkuu lähestyy aika vauhtia! - toimintakalenteri päivitetään tänään ja ensi viikolla se on noudettavissa myös paperiversiona Toivolta

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 30.5. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Tänään vietetään taas lautapelipäivää :D Voit ottaa mukaan oman suosikkipelisi tai tulla pelaamaan kivalla porukalla Toivon lautapelihyllystä jotakin mukavaa. Toivosta löytää helposti pelikaverin ja pääsee mukaan monenlaisten seurapelien kiehtovaan maailmaan.

TI 31.5. Iltapäivällä suunnistetaan yhdessä tutustumaan Biologiseen museoon. Biologinen museo on Turussa Samppalinnanmäen kupeessa toimiva luontomuseo, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1907. Museossa on esillä erilaisia luontomaisemia eläimineen. Lähtö Toivolta yhdessä kävellen klo:14. Kohtaamispaikka menee kiinni kun lähdetään museoon.

KE 1.6. Toivo aukeaa vasta klo:11!! Huom! Iltapäivällä luvassa mölkkyä ja muita kivoja kesäpelejä Vartiovuoren puistossa klo: 14 alkaen. Toivo on loppupäivän sään salliessa nauttimassa alkukesästä vehreässä lähipuistossa.

TO 2.6. Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Kokkailuun osallistuminen maksaa 2€. Toivon nimipäiväkahvit ja jotakin pientä hyvää on tarjolla klo:14.30.

Toivossa kerätään taas kaikilta toimintaan osallistuneilta nuorilta aikuisilta kävijäpalautetta kohtaamispaikan toiminnasta ma 30.5.- to 9.6.  Joten lappusia on tarjolla heti maanantaista alkaen kaikille halukkaille. Kävijöiden ajatukset ovat tärkeitä kohtaamispaikalle ja sitä rahoittavalle taholle <3 joten ennakkoon kiitos jo kaikille osallistujille ja osallistumistaan harkitseville :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!
Lopussa muutama kuva viikon varrelta monenlaisista Toivon touhuista. Tervetuloa mukaan taas!

vaatteiden värjäysmeininkiä



herkullisia lopputuloksia kuivattelemassa

vaatteiden vaihtoviikkoa eletään

kokkailuryhmän ihanat lihapullat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.