perjantai 16. syyskuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 19.9. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Keskeneräisten käsitöiden päivä: Ota mukaasi kaapinperälle unohtunut joskus aloitettu kädentaidonprojektisi, jonka haluat saada valmiiksi. Voit myös aloittaa uutta tai vaikka korjailla vaatteita hyvässä seurassa. Porukalla tuunailu on mukavaa! Iltapäivällä klo:14 nurkilla Varsinais-Suomen Sininauhaliiton Turun Jokipajalta tullaan kertomaan ja keskustelemaan Toivolle nuorten aikuisten matalankynnyksen pajatoiminnasta. Tule tutustumaan!
TI 20.9. Yhdessä kokkailua! Tule paikalle klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistumismaksu 2€. TOIVORIIHI iltapäivällä klo:14. Tule ideoimaan ja suunnittelemaan lokakuun toimintaa!
KE 21.9. Tänään luvassa pientä hemmottelua arkeen! Harjoitellaan yhdessä tekemään erilaisia lettejä ja kampauksia. Sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17. Lähtö Toivolta yhdessä klo:15.30.
TO 22.9. TOIVO ON KIINNI!
PE 23.9. Tutustuminen VAIN MIEHILLE! -kohtaamispaikan avoimiin oviin. Tule Toivolle klo: 12 niin lähdetään yhdessä. Avoimet ovet (klo:12-15) on tarkoitettu ihan kaikille, joten tutustumaan voi lähteä kuka vaan toiminnasta kiinnostunut. VAIN MIEHILLE! -kohtaamispaikka sijaitsee osoitteessa: Vanha Hämeentie 29, 3.krs (T-talo).

Lopuksi muutama kuva viikolta Toivon syksyiseltä metsäretkeltä Katariinan luonnonsuojelualueelle. Huikean hieno aurinkoinen keli tuli kuin tilauksesta! Retkipäivänä nautittiin mukavasta päivästä, hyvästä seurasta ja upeista maisemista :)

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.