perjantai 4. marraskuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

Edellisten viikkojen tapaan olemme yhä takapihan keltaisessa Bunkkeri-rakennuksessa odottelemassa putkiremontin valmistumista. Tervetuloa tänne väliaikaisiin Toivon tiloihin! Monenlaista mahtuu tekemään täälläkin ja jokaisena aukiolopäivänä kohtaamispaikalla pääsee ainakin nauttimaan muiden mukavasta seurasta :)

MA 7.11. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Levyraati klo:13 alkaen teemalla: musiikkia 60-luvulta tai sitä aikaisemmilta vuosikymmeniltä. Valitse kappale, jonka haluat soittaa muille ja tule kuuntelemaan sekä keskustelemaan tai muuten vaan hengailemaan yhdessä.
TI 8.11. Kokkaillaan yhdessä. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€. Askarteluprojekti "Mistä saan voimaa tässä hetkessä?" jatkuu. Tämä on teos, jota saa jatkaa halutessaan aina kun on aikaa ja halua :) Taidenäyttely, jonne lopputulos kiikutetaan esille on jo marraskuun loppupuolella! Tehdään tästä Toivon kävijöiden näköinen juttu!
KE 9.11. Askarteluteema jatkuu. Tänään voi halutessaan tehdä isänpäiväkortteja tai vaikkapa kortin tai kirjeen ystävälle. Toivo osallistuu yhden tervehdyksen postikuluihin. Sählyä Puropellon koululla klo:16-17. Lähdetään taas Toivolta jo klo:14.45. ja viivähdetään tuokio Kaskentien Nesteen kahviossa. Toivo tarjoaa kupillisen kaakaota, teetä tai kahvia sählyvuoroa odotellessa.
TO 10.11. Tänään lähdetään AuraBiljardiin! Lähtö Toivolta klo:14. Peliaikaa on varattu klo:14.30-15.30.

Nuorten Kohtaamispaikka Toivon palautekyselyä tarjotaan jälleen ma 7.11. - pe 18.11. jokaiselle Toivossa käyvälle nuorelle aikuiselle. Osallistuminen palautekyselyn täyttämiseen on vapaaehtoista, vaikkakin tärkeää ja toivottavaa <3 Kävijöiden ajatukset ovat erittäin arvokkaita kohtaamispaikalle ja sitä rahoittavalle taholle :) Tule mukaan vaikuttamaan!
Tällä viikolla saadaan Toivolle Turun NMKY:n nuorisotoiminnan harjoittelija, Miku, lainaan. Tule tutustumaan opiskelijaan. Hänet voi haastaa vaikka lautapelikaveriksi!

Mukavaa lumen valaisemaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille! <3

Viikolla pelattiin shakkia jokunen matsi ..

..ja nautittiin kaakaosta sählyä odotellessa <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.