torstai 30. elokuuta 2018

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 3.9. Kohtaamispaikka on auki tänään klo 10-13. Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo 10. Iltapäivällä lähdetään yhdessä retkelle Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan pihamaille loppukesän kukkaloistoa ihastelemaan 🌸🌸. Luonto tarjoaa tähän aikaan vuodesta parasta väriterapiaa ja kohde on loistava myös valokuvaamisen ystäville. Tule mukaan! Lähtö Toivolta klo 13.

TI 4.9. Toivo on auki tänään klo 10-13! Ihan vaan ollaan Toivolla💗 Tuu vaikka aloittelemaan uutta yhteistä palapeliprojektia ja vaihtamaan kuulumisia.

KE 5.9. Toivo on auki klo 10-15! Lautapelien ystävät huomio! Tuu pelaamaan Toivon pelihyllystä jotakin kivaa hyvässä seurassa tai ota oma suosikkipelisi mukaan.

TO 6.9. Kohtaamispaikka on auki tänään klo 10-13.30. Reissu keilaamaan🎳 Aninkaisten keilahallille: Toivolla on ratavaraus klo 14-15. Lähdetään yhdessä Toivolta klo 13.30.

Mukavaa loppuviikkoa! 💖🌞

Olethan huomannut, että Toivon toimintakalenteri on nyt julkaistu Toivon Facebookissa ja blogissa. Toivolta saat tarvittaessa myös paperisen version 😊

Näin synttäriviikon kunniaksi Toivo kiittää kaikkia kävijöitään huikeista 14 vuodesta 🌻🌺🌻 Kohtaamiset arjessa ovat ihan parasta! 😍✨




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.