perjantai 8. maaliskuuta 2019

Uusia mahdollisuuksia...

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

Ma 11.3. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Aamupuuroa tarjolla klo 10.
Tunne itsesi-ryhmä askarteluhuoneessa klo 13.30-15.30. Ryhmässä aiheena "Juuret. Jotta voi kasvaa ja kehittyä, tarvitaan juurakko, joka luo perustaa kasvulle. Mistä tulen, mitä hyvää olen elämäni varrella tärkeistä ihmissuhteista oppinut? Mitä suhteita olen kenties joutunut katkaisemaan tai joku muu on katkaissut, jotta kasvuni on ollut mahdollista? "

Ti 12.3. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. 
Ihan Jees arki! klo 12-15. Tällä erää viimeinen ryhmäkerta kokkailulle ja arjen taidoille yhteistyössä Marttojen kanssa, teemana Italia. Lähtö Toivolta klo 11.50.
Klo 13.00 Vervestä saadaan Hanna Oksa esittelemään nuorille suunnattua Saku-hanketta. Hankeessa yhdistyvät sosiaalinen ja ammatillinen kuntoutus.  Tervetuloa kuulemaan asiasta lisää! 

Ke 13.3. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-14.
Klo 14 lähdetään  tutustumaan Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaan, sekä avoimeen kohtaamispaikkaan, Nuorisotakuutaloon. 
Larp-ryhmä kokoontuu askarteluhuoneessa klo 14-15.30. 

To 14.3. Kohtaamispaikka avoinna klo 10- 13.30. 
Iltapäivällä  klo 13.30 lähdetään porukalla voimauttavalle kävelylle jokirantaan, vierellä kulkien ja hyviä hetkiä valokuvaten. Kävelylle lähtee mukaan myös NMKY:n harjoittelija Rasmus. Rasmus ottaa mukaan kameransa ja kuvaa matkan varrella maisemia ja meitä, niin halutessamme :) Omalla kamerallakin otetaan kuvia.

Tällä viikolla ollaan ehditty taas paljon😊 Keramiikkapajalla keskiviikkona lasitetut työt ovat valmiit muutaman viikon päästä. Valmiit työt haetaan Toivoon, josta voit ne sitten noutaa. 

Mukavaa viikonloppua💙

Värejä lautasella... Ihan Jees Arki!

Mustikkakukkoa😍




Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.