perjantai 1. marraskuuta 2019

Marraskuu - vähemmän valoa silti Toivoa

Torstaina vietimme hirveän kivaa Halloweenia. Tunnelmaa oli luomassa erilaiset tyypit ja herkut, sekä yhdessä tekeminen. Mukavaa kun niin moni pääsi paikalle ja oli hienoa huomata, että kohtaamiset muuttuvat, kun me niitä yhdessä muutamme.

Kiitos kaikille, jotka olitte mukana Paavon toimintatuokioissa ja mahdollistitte muutenkin Paavon harjoittelun sujumisen hienosti. Kiitos Paavolle siitä, että olet sellainen kuin olet.

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

Ma 4.11. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Tänään tarjoamme pientä aamubrunssia eli hiukan ruokaisampaa aamupalaa Halloween-tapahtuman jälkitunnelmissa. Askarrellaan porukalla heijastimia. Tule tuunaamaan omasi, erotu eduksesi ja näy marraskuun pimeällä 👀❤

Ti 5.11. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Heijastinaskartelu jatkuu ✨ Voit myös halutessasi näprätä itsellesi kätevän kahvikuppimerkkaajan Toivoon pyykkipojasta, jos ei sulla vielä ole sellaista.

Ke 6.11. Kohtaamispaikka on avoinna klo 12-12.40! Huom. avaamme vasta klo 12! Lähdemme tänään retkelle Kirppis-Center Manhattanille. Tule yhteiselle reisulle tekemään löytöjä itsellesi tai vaikkapa Toivoon. Lähtö Toivolta klo 12.40.

To 7.11. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-13. Päivän teema on Pokemon Go! Pelataan yhdessä. Aloitus Toivossa klo 13 ja sitten lopun iltapäivää GO! Tule mukaan aiemmalla pelikokemuksella tai ilman. Vaikka et olisi koskaan pelannut aiemmin, sinut otetaan mukaan ja saat tutustua pelin ihmeelliseen maailmaan!

Syksyn palautekyselyjakso kohtaamispaikan toimintaan osallistuneille on auki vielä maanantain ja tiistain ajan. Kävijöiden ehdotuksesta kannustamme palautteenantajia tikkaripalkalla 😍 Saat lunastaa omasi myös jos olet jo jättänyt aiemmin lomakkeesi syksyn 2019 kyselyyn. Nyt viimeistään kaikki halukkaat mukaan 💖👍


Mukavaa viikonloppua kaikille!


Lopussa vielä jokunen kuva Halloween tunnelmissa...

Ottaisin yhden keksin.. 😂

Kyllä noi hämähäkit vielä, mutta sitten oli myös matoja.. 💀



Näistä tuli tosi hienoja 💖

Toivossa oli myös uusi kävijä, Rauli.. 🙈💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.