perjantai 28. elokuuta 2020

Syyskuuta kohti...

Tähän viikkoon on mahtunut erityisen paljon toiveita ja unelmia, pieniä askeleita niitä kohti. Oman unelmakartan tekminen sai meidät pohtimaan omaa arkeamme sekä avasi ehkä uusia ajatuksia hetkestä; tässä ja nyt. Ehkä  kartan tekeminen auttoi myös suuntaamaan ajatuksia tulevaan, mikä juuri minulle on tärkeää ja merkityksellistä. Mihin olenkaan matkalla...

Torstaina vieraksemme saapui Turun NMKY:n katusovittelu-hankkeen työntekijät Paula ja Vilma. Oli valtavan mielenkiintoista ja antoisaa kuulla, kuinka sovittelua vaativia kiusaamis- ja rikosasioita koululaisten kanssa selvitellään. Kiitos vierailusta💛 

Edelleen elämme Toivon arkea pienin askelin, viikko kerrallaan. Syyskuulle ei ilmesty tuttua toimintakalenteria. Seuraa meitä siis tiiviisti somekanavilla :) 


ENSI VIIKKO KOHTAAMISPAIKALLA:

Maanantai 31.8.  

Kohtaamispaikka auki klo 10-14. Aamupuuroa tarjolla klo 10.30 alkaen. 

Toivon Discord-kanavalla ohjaajat paikalla klo 14-16 välillä.

Tiistai 1.9. 

Ohjattu ryhmätoiminta klo 10-12 välillä, jolloin Toivo on auki vain ryhmään osallistuville.  Tänään ryhmässä ommellaan kankainen kasvomaski. Toivossa on valmiina tarvittavat välineet sekä opastusta ompelemiseen eli aiempaa kokemusta ompelemisesta ei tarvita. Voit halutessasi ottaa mukaan myös oman kankaan, jos kotoasi joku kiva kangas sattuu löytymään. Kankaan olisi hyvä kestää väh 60. asteen pesua.

Kohtaamispaikka auki klo 12-15. Tänään tulee kuluneeksi 16 vuotta siitä, kun Toivo on avannut ovensa ensimmäisen kerran nuorille aikuisille. Tule muistelemaan yhteistä matkaa ja samalla tekemään syntymäpäiväkortti Toivolle. Perinteeksi muodostunut pieni herkuttelu on tänä vuonna peruttu, mutta  kahvipannu on tietysti kuumana. 

Keskiviikko 2.9. 

Aamupäivällä suunnataan Kupittaanpuistoon pelamaan porukalla mölkkyä sekä viettämään aikaa ulkona klo 11-13 välillä. Nähdään hirvipatsaalla klo 11.  

Kohtaamispaikka on auki kaikille entisille Toivon kävijöille ko 14-16, jotka ovat jo täyttäneet 29 vuotta. Tule vaihtamaan kuulumisia ja tapaamaan tuttuja.

Toivon Discord-kanavalla ohjaajat paikalla  klo 14-16 välillä.

Torstai 3.9.

TOIVO ON KIINNI. Ohjaajat koulutuksessa. 

Perjantai 4.9. 

TOIVO ON KIINNI.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.