perjantai 11. syyskuuta 2020

Toivoa kuvin ja sanoin

Tällä viikolla olemme viettäneet nuorisotyön viikkoa, jonka innoittamana sekä kohtaamispaikan nuoret että ohjaajat ovat pohtineet ja jakaneet omia kokemuksiaan nuorena, nuorisotyön kohderyhmään kuuluvana sekä osa myös nuoristoyötä opiskelevana tai sen parissa työtä tekevänä. On ollut ilo kuulla muiden kokemuksia. Jotenkin olemme kaikki tähän päivään selviytyneet 💗 Tästä on hyvä jatkaa yhdessä! 😊 Kokeilemme tällä viikolla yksinkertaistaa viestintäämme tulevan viikon toiminnasta. Mitäpä tuumaat.. olisiko sun helpompi hahmottaa Toivon tulevaa viikkoa kuvasta? Edelleen mukana on myös tekstiosuus, jota voit lueskella kun kaipaat tarkempaa tietoa toiminnasta.


Maanantai 14.9.

Kohtaamispaikka on auki klo 10-14. Tästä se tämäkin viikko taas yhdessä lähtee käyntiin! :)

Aamupuuroa tarjolla klo 10.30 alkaen, noin tunnin ajan.

Toivon discordissa ohjaaja paikalla klo 14-16. Tule sinäkin!


Tiistai 15.9.

Tämän päivän ohjatun toiminnan meille pitää VamosSampo. Olemme auki klo 10-12 vain ryhmään osallistuville. Tule kuulemaan nuoren kokemusasiantuntijan Inkan oma tarina. Voit halutessasi osallistua keskusteluun, mikä just sua on auttanut, millaisia kokemuksia sinulla on kohtaamisista ja kohtaamattomuudesta, palveluista ja niihin kiinnittymisestä. Ryhmä on rento, keskusteleva ja kaikenlaisia kokemuksia arvostava. Voit olla mukana omana itsenäsi tavalla, joka on sopiva juuri sinulle. Olet tosi tervetullut mukaan! 

Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.


Keskiviikko 16.9.

Tänään tavataan Toivolla klo 11, ennen kuin lähdetään kätkemään yhdessä pokkareita kaupunkimaastoon. Viime viikolla löysimme Kupittaanpuistosta hirvipatsaalle kätketyn kirjan, jonka innoittamana BookCrossingiin lähdetäänkin. Sunnittelemme tänään yhdessä sopivat paikat ja viemme kävellen kirjoja valittuihin kohteisiin ilahduttamaan niiden löytäjiä. Ja onhan tällainen valmistelukin kivaa! Tule mukaan ideoimaan, kävelemään ja kätkemään yhdessä "aarteita".

Discordissa ohjaaja paikalla klo 14-16.

Klo 14-16 kohtaamispaikka on auki kaikille entisille Toivon kävijöille, jotka ovat jo täyttäneet 29-vuotta. Tule vaihtamaan kuulumisia ja tapaamaan tuttuja.


Torstai 17.9.

Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.45. 

Klo 13 saamme vieraaksi Lounais-Suomen SYLI ry.n Samin ja Petran. Kaksikko on nyttemmin myös Toivon dc:stä tuttu. Syli tekee työtä sen puolesta, että syömishäiriöön sairastuneet ja heidän läheisensä saavat äänensä kuuluviin. Tule juttelemaan kaikesta mahdollisesta yhdessä ja yksittäinkin halutessasi.


Perjantai 18.9.

Discordissa ohjaaja paikalla klo 11-13.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.