perjantai 4. joulukuuta 2020

Mahtavia uutisia ja koronarajoituksia

Tällä viikolla saimme tärkeitä ja mahtavia uutisia!  Nuorten kohtaamispaikka Toivon toiminta jatkuu STEA:n tukemana myös jatkossa💗

Viikon aikana alueellamme on myös lisätty ja kiristetty toimia koronaepidemiatilanteen hillitsemiseksi. Nämä rajoitukset vaikuttavat myös Toivon toimintaan. Toivossa toimimme vain pienissä ryhmissä ja kaikki osallistujat käyttävät kasvomaskia sekä huolehtivat turvaväleistä ja hygieniasta. Onneksi Discord-kanavalla voimme toimia ihan normaalisti :)

ENSI VIIKOLLA TAPAHTUU:

MA 7.12. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.  Kuunnellaan joululauluja klo 12 alkaen. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 8.12. Tänään  ohjatussa toiminnassa klo 11-14  lautapelejä turvavälein. Aliasta, Pictionarya sekä hirsipuuta liitutaululla luvassa. MUISTA ILMOITTAA TULOSTASI! Toivolla tapahtuvaan toimintaan voidaan nyt ottaa mukaan vain 6 ihmistä, rajoitusten takia. Kaikki toimintaan osallistuvat käyttävät kasvomaskia sekä huolehtivat turvaväleistä. 

KE 9.12. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.  Sari Seppä Vervestä vierailee kanavalla klo 12-13 välillä. Tule mukaan kuulemaan Nuotti-valmennuksesta sekä heidän ensi vuonna alkavasta uudesta ryhmästä. 

TO 10.12. Toivolla  ohjatussa toiminnassa klo 11-14 toive-uusintana: Kaipaatko koronaterapiaa? Tule juttelemaan yhdessä siitä, mitä sinulle kuuluu, miten olet pitänyt huolta itsestäsi korona-aikana ja kuinka voisit pitää itsestäsi huolta myös tilanteen jatkuessa. Nyt on lupa ruinata ja etsiä yhdessä tapoja sekä selviytyä eteenpäin että sietää muutoksia totutussa arjessa. MUISTA ILMOITTAA TULOSTASI! Toivolla tapahtuvaan toimintaan voidaan nyt ottaa mukaan vain 6 ihmistä, rajoitusten takia. Kaikki toimintaan osallistuvat käyttävät kasvomaskia sekä huolehtivat turvaväleistä. 

PE 11.12.Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-13. Tule sinäkin :)


Mukavaa viikonloppua ja hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Mahtavaa, lunta tupruttaa juuri nyt💜




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.