torstai 24. kesäkuuta 2021

Kesä...

Kesä on kuuma ja sen kyllä huomaa. Ollaan oltu ulkona ja on ollut taas mukavaa nähdä ihmisiä ja pelailla ulkopelejä. Sadettakin saatiin, muutaman jyrähdyksen saattelemana, mutta onneksi ei pahempaa ukkosmyrskyä tullut. 

On se Aurajoki vaan niin kaunis joki... tai no...
 
Kyykkä peli alkamassa



Viimeinen viikko ennen Toivon kesälomaa

Maanantai 28.6.

Kuralan kylämäki. Klo 12 nähdään parkkipaikan lähellä, hiekkatien alussa ja mennään siitä yhdessä tutustumaan hienoon historialliseen kohteeseen, jossa voi tuntea vanhanajan elämän tyylin. Toivo tarjoaa kierroksen lopuksi jätskit ja kahvit.


Tiistai 29.6.

Ongelle Kukkarokiventien rantakallioille klo 11-15. Tule bussilla (puutorilta) Ruissaloon ja jää kylpylän pysäkillä pois. Siinä on kohta tiessä jyrkkä mutka vasemmalle ja parkkipaikka. Kävele parkkipaikan läpi rantaan noin 100m. Toivo tuo onget ja madot, ota itse eväät.

Ulko tapaamisten päättymisajat ovat suuntaa antavia, jos ketään ei tule paikalla, ei ohjaajatkaan siellä kolmea tuntia istu. Mutta tuleehan joku aina 😊




 

Keskiviikko 30.6.

Tänään ollaan Discordissa klo 11-14. Tule juttelemaan ja vaihtamaan vielä kuulumisia.

 

Torstai 1.7.

Heinäkuu alkoi ja Toivo menee Kupittaan puistoon pelaamaan shakkia tai jotain muuta kivaa klo 12-15. Nähdään Hirvi patsaalla ja päätetään siinä mihin kukakin haluaa mennä. Tule mukaan pelaamaan, tai/ja tapaamaan muita.

 

Perjantai 2.7.

Tänään Toivon Discord sulkeutuu ohjaajien kesäloman ajaksi. Tavataan vielä klo 12-14 ja toivotellaan hyvää lomaa ja muuta sellaista. Seuraavan kerran Discord aukeaa 2.8., siihen asti voitte kirjoitella yksityisviestejä niiden kanssa, joiden kanssa olette niitä kirjoittaneet jo ennen sulkemista.

Mukavaa lomaa ja kesää kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.