perjantai 25. maaliskuuta 2022

Maaliskuu loppuu, ihan ok sekin on


Nuorten kohtaamispaikka Toivossa touhutaan monenmoista, mutta tärkeintä on kuitenkin ihmisten kohtaaminen. Kaikki tekeminen Toivossa on vapaaehtoista ja mahdollisesti se helpottaa oloa, jos ei oikein tiedä mitä täällä tekisi. Ja aina voi tehdä jotain muutakin kuin päivän ohjelmaan on suunniteltu. Toivossa voi myös vain olla muiden kanssa, tai vaikka laittaa silmät kiinni ja ottaa rennosti. 

Toivoon pääset kuvan ovesta osoitteessa Yliopistonkatu 26C, toinen kerros.





Viikolla 12 oltiin toistemme kanssa jutuissa sekä livenä, että discord serverillä. On kiva kohdata ihmisiä molemmilla tavoilla. Livenä istutettiin kasveja ja kylvettiin siemeniä. Käytiin myös kävelyllä ja ihailtiin Teatterisillalle tuotuja narsisseja.




Viikon 13 suunnitelma


Maanantai 28.3.

Kohtaamispaikka auki klo 10-15.

Tarjolla aamupalaa klo 11 alkaen. Ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin tästä riittää syömistä pitkälle päivään. Eli ei haittaa, vaikket olisi paikalla heti aamulla.

Klo 14-15 ohjaaja paikalla myös discordissa, jonne onkin mukavasti kirjoiteltu nuorten toimesta ja annettu vertaistukea. 


Tiistai 29.3. 

Kohtaamispaikka auki klo 10-15.

Tänään klo 13 saamme vieraita Dikisosku projektista

Digisoskussa kehitetään nuorten osallisuutta lisääviä digitaalisia ryhmätoimintoje
n malleja. Tästä asiasta meille tulevat kertomaan Riina Heinonen ja Marja-Liisa Mäkelä Valo-valmennus yhdistyksestä. Tule mukaan kertomaan omia näkemyksiäsi miten nuorten asioita voisi kohentaa digipalveluiden avulla.


Keskiviikko 30.3.

Kohtaamispaikka auki klo 10-15

Leivotaan tänään yhdessä sämpylöitä tai jotain muuta helppoa. Otetaan huomioon myös gluteenittomuus.


Torstai 31.3.

Kohtaamispaikka auki klo 10-13 ja ohjaaja myös discordissa klo 10-11.

Klo 13 lähdemme kävelemään taidenäyttelyyn, Turun taidehalliin ja Taiteen talon tiloihin. Tutustumme Taideakatemiasta valmistuvien 19 kuvataiteilijan NYTT 2022-näyttelyyn.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.