perjantai 14. kesäkuuta 2024

Kesä on kyllä niin erityisen kivaa aikaa. Vaikka päivät kohtaamispaikalla ovatkin kivoja, on aina ihan huippua lähteä vähän ulkoilemaan ja tekemään jotain yhdessä muihinkin maisemiin.

Viikko aloitettiin retkeilyllä Ruissaloon. Meillä kävi tuuri ja saatiin ihan sadeton päivä. Tuulta oli kyllä senkin edestä, joten ensin grillailtiin tällä kertaa hieman kauempana rannasta ja suunnattiin vasta syömisen jälkeen ihailemaan maisemia ja aaltoja.  Isoissa aalloissa useampikin kävi polskimassa, jotkut ihan ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Kuulemma vesi oli lämmintä😉

Kiitos valokuvaajille, jotka kuvia meille lähettivät retken jälkeen. Onhan hienoja kuvia😍



Ulkoiltiin viikolla vielä  lähipuistossa pelaamassa frisbeegolfia. Täällä Toivon lähistöllä on kyllä niin kiva puistoalue tekemiseen ja olemiseen.

Toivon syksyllä pidettäviä 20-v synttäreitä suunniteltiin,  eritysesti juhlatarran osalta. ENSI VIIKON AIKANA  kaikilla ja jokaisella on mahdollisuus osallistua sen tekemiseen. Eli tule piirtämään/ taitelemaan pieni osuus yhteiseen juttuun. Olis ihanaa, että tarraan jäisi mahdollisimman monen jälki💗




ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:


MA 17.6. Toivo on auki 10-13 + 13-15 ollaan lähipuistossa🌞

Viikko aloitellaan jälleen aamupuurolla klo 10.  Iltapäivä vietetään lähipuistossa ja mukaan otetaan mölkky, viltit ja musaa. Sateen sattuessa päivä jatkuu kohtaamispaikalla. 

TI 18.6. Toivo on auki 10-15. Kesäbiisejä klo 13.Onko sulla joku lemppari kesäbiisi? Soiko sun listalla joku erityinen biisi tänä kesänä? Soitellaan ja kuunnellaan siis kaikkien kesämusaa.

KE 19.6. Toivo on auki 10-15. Juhannusta on perinteisesti juhlistettu kakkukahvien merkeissä joka vuosi. Niin myös tänäkin vuonna eli perinteiset juhannuskahvit tarjolla klo13. 

TO 20.6Toivo on auki 10-14. Toivo menee kiinni tuntia normaalia aikaisemmin tänään! Ollaan Toivolla tänään koko päivä.

PE 21.6.  TOIVO ON KIINNI.  HYVÄÄ JUHANNUSTA!


TÄMÄ TIETO JO TÄSSÄ VAIHEESSA:

TOIVO ON KESÄTAUOLLA 1.7.-29.7. VÄLISEN AJAN. Eli vielä ehdit  viettää aikaa Toivossa ja Toivon porukan mukana💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.