perjantai 5. kesäkuuta 2015

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 8.6. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Iltapäivällä lähdetään pelaamaan pesäpalloa Puropellon koulun kentälle (jos ei sada). Lähtö Toivolta klo:13.30. Kaikki innokkaat mukaan pelailemaan!
TI 9.6. Valmistellaan yhdessä huomista Ruissaloretkeä. Tänään leivotaan sämpylät ja pakataan mölkky jo kassiin valmiiksi odottelemaan :)
KE 10.6 RETKI RUISSALON SAARONNIEMEEN! Lähtö Toivolta klo:10. Ruissaloon mennään bussilla nro 8, joka lähtee torilta klo:10.30. Ruissalossa vietetään koko päivä ulkoillen, pelaillen, grillaillen ja ehkäpä joku uskaltaa kastella, ainakin varpaansa ;) Kohtaamispaikka menee kiinni retken ajaksi.  Lisätietoja voi kysellä Toivolta.
TO 11.6. Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.

Kesäkeleistä ollaan vielä saatu vain haaveilla, onneksi  kesäkuu on startannut mukavan touhun merkeissä. Oli hienoa tavata joitakin nykyisiä ja mahdollisesti myös tulevia Toivon kävijöitä Väyliä Eteenpäin -messuilla T-talolla. Viikkoon on mahtunut paljon kuulumisten vaihtoa. Äitiyslomalta palaaja on erittäin iloinen siitä, että on saanut tavata jo paljon "vanhoja ja uusia tuttuja" ja odottaa jo ensi viikkoa jolloin vaihdetaan lisää kuulumisia ja vietetään yhdessä mukavia päiviä. Ensi viikolla Toivossa alkavat jälleen kävijöiden haastattelut opinnäytetyön merkeissä. Lisää tietoa saat Toivolta. Osallistuminen haastatteluihin on vapaaehtoista. Nyt on taas tilaisuus saada äänensä kuuluville ja olla osa Toivosta tehtävää tutkimustyötä. Monenlaista mukavaa mahtuu siis seuraavaankin viikkoon - Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat Toivon kävijät!

Aurinkoisia päiviä toivoen :D Mukavaa viikonloppua!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.