perjantai 12. kesäkuuta 2015

Toivo on vielä viikon auki ennen kesätaukoa!

Nyt kannattaa lähteä liikkeelle jos ennen kesätaukoa vielä on ajatellut Toivolle päin lähteä. Tervetuloa uudet ja vanhat Toivon kävijät. Vielä ehtii tavata tuttuja, vaihtaa kuulumisia, järjestellä asioita ja viihtyä muiden kanssa.

MA 15.6. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Toivossa on tänään lautapelipäivä. Voit ottaa mukaan omia pelejä tai pelata Toivossa olevia pelejä - hyvässä seurassa, tottakai! :)
TI 16.6. Iltapäivällä lähdetään Toivon lähellä sijaitsevaan Vartiovuoren puistoon luonnon keskelle pelaamaan kesäpelejä, kuten mölkkyä ja puutarhajatsia. Lähtö Toivolta klo:13.30. Iltapäivä ollaan kokonaan puistossa, joten: Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan.
KE 17.6. Yhdessä kokkailua. Tule paikalle klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€. Tänään Toivossa valmistellaan huomisen juhannusjuhlaa, joten pientä touhua ja tohinaa on tarjolla niille, jotka haluavat jotakin kivaa tekemistä jutustelun lomassa.
TO 18.6. Toivo on auki klo:10-16 tänäänkin. Toivon oma juhannusjuhla alkaa klo:13. Tänään voi Toivossa nauttia kahvin kaverina palan nyt jo perinteeksi muodostunutta mansikkakakkua ja vaihtaa vielä viimeiset kuulumiset ennen kesätaukoa. Toivo jää kesätauolle tämän päivän jälkeen!

Kiitos kaikille Toivolaisille hienosta keväästä ja jälleen kerran tosi mukavasta viikosta :) Erityinen kiitos lähtee myös kaikille niille, jotka ovat jo ehtineet osallistua Toivossa tehtäviin opinnäytetyöhaastatteluihin tai suunnitellut osallistuvansa vielä ennen kesää. Haastateltavaksi on mahdollista päästä vielä loppukesästä, elokuussa, kun Toivo on taas auki kesätauon jälkeen.

Lämmintä kesäistä viikonloppua <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.