perjantai 3. kesäkuuta 2016

Lämmintä ja aurinkoista perjantaita!

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 6.6 Kesäinen aamupala tarjolla klo:10.  Askarrellaan monenlaisia ainutlaatuisia kesäkoruja. Uusia, värikkäitä helmiä on ilmestynyt helmihyllylle :) Iltapäivällä lähdetään Vartiovuoren puistoon nauttimaan kesästä klo:14.00, jos sää vain sallii. Sateen sattuessa vietämme iltapäivän Toivolla.

TI 7.6 Tänään jatketaan kesäkorujen tekemistä. 

KE 8.6 Lähdetään porukalla pelaamaan pesäpalloa Puropellon koulun hiekkakentälle klo:13.00. Pelivarusteet on lainattu  täksi päiväksi. Mukaan tarvitset pelaamiseen soveltuvat vaatteet, lenkkarit ja vesipullon. Tule mukaan pelaamaan, niin saadaan joukkueet kasaan :)  Voit myös halutessasi viettää aikaa kentän laidalla "kannustusjoukoissa".

TO 9.6 Yhdessä kokkailua. Ole paikalla klo:11.00, jos haluat osallistua. Osallistuminen maksaa 2€.

Kiitokset kaikille, jotka ovat jo vastanneet Nuorten Kohtaamispaikka Toivon palautekyselyyn toimintaan osallistuneille <3 Vielä ehdit mukaan ensi viikolla halutessasi! :)

Kesäkuussa Toivossa on mahdollista myös esittää ajatuksiaan työvoiman ulkopuolella olevien nuorten aikuisten todellisista palvelutarpeista ja palvelutoiveista Turun alueella. Turun amk:n RUORI-hankkeesta on tulossa ma 13.6. klo:13 alkaen aikuisopiskelijoita juttelemaan aiheesta niiden Toivon kävijöiden kanssa, joita asia kiinnostaa. Nyt on mahdollista saada itsensä kuulluksi ja vaikuttaa! 

Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.