perjantai 10. kesäkuuta 2016

Toivossa tapahtuu ensi viikolla:

MA 13.6 Kesäistä aamupalaa tarjolla klo:10. Värittelyn kesäteemana tehdään huoneentauluja. Voit valita valmiista, väritettävistä taulukuvista mieleisesi tai suunnitella ja taiteilla oman kuvan väritettäväksi.Valmiin taulun voi kehystää seinälle ripustettavaksi. Iltapäivällä Toivon askarteluhuoneessa klo:13 alkaen on mahdollisuus juttutuokioon Turun amk:n RUORI-hankkeen aikuisopiskelijoiden kanssa aiheesta millaisia palveluita Turun seudulle kaivataan työelämän ulkopuolella oleville nuorille. Ajatuksiaan pääsee esittämään kaikki halukkaat mukavassa ja rennossa hengessä iltapäivän aikana. Nyt on lupa vaikuttaa!

TI 14.6 Huoneentaulujen tekeminen jatkuu ja valmistellaan keskiviikon kesäretkeä. 

KE 15.6 Odotettu KESÄRETKI Ruissaloon. Päivän aikana luvassa ulkoilua, kesäpelejä, mukavaa yhdessäoloa ja grillailua. Toivolta lähdetään aamukahvien jälkeen yhdessä klo:10.30 kohti toria. Ruissaloon matkataan bussilla nro:8. Bussi lähtee kauppatorilta klo:11.00. Voit kysellä lisää retkestä Toivolta. Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan! :)

TO 16.6 Kokkaillaan yhdessä. Ole paikalla klo:11, jos haluat osallistua. Kokkailuun osallistuminen maksaa 2€. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi-ja suunnitteluhetki klo:14.00. Mietitään ja ideoidaan elokuun toimintakalenteria ja jutellaan muista ajankohtaisista  asioista Toivossa.

Viime viikkojen aikana Toivossa on kerätty kävijäpalautetta. Kiitos kaikille kohtaamispaikan nuorille arvokkaista ajatuksista ja tärkeistä mielipiteistä <3

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.